iPhone SE 4 tasarımı ortaya çıktı! İşte görüntüsü

0
63 Okunma

Apple, iPhone 16 serisinden sonra iPhone SE 4 modeline odaklandı. Firma, ilkbaharda uygun fiyatlı olarak lanse edilen iPhone SE 4 modelini tanıtacak. Akıllı telefonun tanıtım tarihine henüz uzun bir süre olsa da tasarımla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Peki, iPhone SE 4 tasarımı için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4 tasarımı, iPhone 14 ile benzeyecek

Apple, ilkbaharda uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelini tanıtacak. Akıllı telefon, uygun fiyatlı olmasından kaynaklı kendi alıcı kitlesine hitap edecek. Bu nedenle de tasarımı ve teknik özellikleri en az diğer iPhone modelleri kadar merak ediliyor.

Cihazın tanıtımında henüz uzun bir süre olsa da iPhone SE 4 tasarımı ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Ünlü teknoloji analisti Macotakara tarafından yayınlanan bir görsele göre iPhone SE 4 tasarımı, iPhone 14 ile benzeyecek. Akıllı telefon; tek arka kamera, sessize alma tuşu ve Face ID özelliklerine sahip olacak.

Macotakara’nın yayınladığı görsellere göre iPhone SE 4, iPhone 14 modelinde olduğu gibi 146,7 mm x 71,5 mm x 7,8 mm boyutlarında olacak. Fakat iPhone SE 4’ün tekli kameraya sahip olması ve sessize alma tuşunun biraz daha küçük olması nedeniyle iPhone 14 ile birebir aynı tasarımla gelmeyecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Macotokara, iPhone SE 4 dışında ayrıca bir iPhone daha yayınladı. Analist, Apple’ın büyük ekranlı ve uygun fiyatlı bir iPhone modeli tanıtacağını daha açıkladı. Fakat teknoloji devinin yıllık planlamasında böyle bir cihazın olmadığı biliniyor. Bu nedenle de söz konusu cihazın gelmesi muhtemel değil.

iPhone 16 Pro rastgele donma ve yeniden başlama sorunları

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz