Samsung kullanıcılarına müjde! Galaxy AI dört yeni dil desteğine kavuşacak

0
33 Okunma

Samsung, 2024 yılının başlarında tanıttığı S24 serisiyle birlikte Galaxy AI’yi sundu. Galaxy AI; Samsung kullanıcılarına fotoğraf düzenleme, telefon görüşmelerini anlık olarak çevirme ve görüntü oluşturma gibi konularda yardımcı oluyor. Fakat söz konusu özellikler yalnızca belirli dillerde hizmet veriyordu. Firma tarafından belirtilene göre Samsung, Galaxy AI için dil desteğini genişletiyor. Galaxy AI, Türkçe de dahil olmak üzere dört yeni dil desteğine kavuşacak.

Samsung Galaxy AI, dört yeni dil desteğine kavuşacak

Samsung, S24 serisiyle birlikte Galaxy AI’yi de tanıttı. Teknoloji devi, yapay zeka destekli özelliklerle Galaxy kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak istiyor. Bu özellikler arasında fotoğraf düzenleme, görüntü oluşturma, telefon görüntülerini anlık olarak çevirme, belge özetleme ve daire içinde arama yapma yer alıyor.

Fakat söz konusu özellikler yalnızca 16 dilde hizmet veriyordu. Samsung tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Galaxy AI için Türkçe, Flemenkçe, İsveççe ve Romence dil desteği sağlayacak. Firma, sonraki aşamada ise Çince ve Portekizce (Avrupa) dil desteğini de Galaxy AI’ye entegre edecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor şu anda Arapça, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, Hintçe, Endonezce, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, İspanyolca, Tayca ve Vietnamca dillerinde destek veriyor. Fakat firma, yapay zeka destekli özelliklerini her kullanıcısına ulaştırmak için yeni dil destekleri sunmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy AI özelliklerini mevcut dillerde kullanmak için cihazın Ayarlar kısmındaki Dil Paketleri bölümünden istediğiniz seçeneği belirleyin. Ardından da indirmek istediğiniz dil paketinin yanındaki indirme tuşuna dokunun. Böylece Galaxy AI özelliklerinden istediğiniz gibi yararlanabileceksiniz.

Yapay zeka etkisi: iPhone satışları, şaşırtıcı derecede arttı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz