Ailenizle izleyebileceğiniz en güzel animasyon filmleri – Disney+

0
261 Okunma
disney plus animasyon filmler

Eylül ayının gelmesiyle birlikte havalar da serinlerken sonbahar akşamlarında ailenizle beraber güzel bir film izlemekten daha iyi ne olabilir ki? Bu haberimizde sizin için siz sıcak çikolatalarınızı yudumlarken izleyebileceğiniz içinizi ısıtan Disney Plus’ta yer alan animasyon filmlerini derledik. Bazıları üzücü, bazıları ise sizi bulutların üstüne çıkartacak kadar mutlu edici filmler. İşte sizin için listelediğimiz birbirinden eğlenceli animasyon filmleri…

Eylül ayında izlenebilecek en güzel animasyon filmleri

Animasyon filmleri her yaştan izleyicisine hitap eder. Aralarından en beğendiğinizi seçip izleyebileceğiniz filmleri sizler için listeledik. İşte o filmler…

1. Elemental: Doğanın güçleri

elemental animasyon film

  • Yaş sınırı: 7+
  • 1 s. 43 dk.
  • Animasyon, Komedi, Fantastik, Çocuklar ve Aile

Elemental: Doğanın Güçleri animasyon filmi, ateş, su, toprak ve hava halkalarının beraber yaşam sürdürdükleri Element Şehri’nde konu alıyor. Oldukça akıllı bir genç kadın olan Alev, duygusal bir adam olan Deniz ile tanışır ve arkadaşlıklarının üstesinden geldiği sorunları ve bu sorunlara buldukları çözümleri anlatır.

2. Ters Yüz 2

ters yüz 2 animasyon filmler

  • Yaş sınırı: 6A
  • 1 s. 36 dk.
  • Animasyon, Yetişkinliğe Geçiş

Ters Yüz 2 filminde Riley’nin zihninin içindeki değişimleri görüyoruz. Çocukluktan yetişkinliğe attığı ilk adımlarda duygularının ne kadar hassas olabileceğini işleyen ve bütün duyguları kabul edip hepsini sağlıklı bir şekilde yaşamaya çalışmasını konu alan bu film ailenizle beraber izlenebilecek harika bir film gibi görünüyor.

3. Enkanto: Sihirli Dünya

enkanto sihirli dünya animasyon

  • 1 s. 42 dk.

Enkanto: Sihirli Dünya, Kolombiya dağlarında yaşayan Madrigal ailesini anlatır. Bu ailedeki çocukların her birinin özel güçleri vardır. Fakat bir tanesi hariç: Mirabel. Biz de Mirabel’in maceralarını konu alan bu filmi izliyoruz.

4. Toy Story 4

toy story 4 animasyon filmleri disney

  • 1 s. 40 dk.
  • Macera, Animasyon, Komedi, Çocuklar ve Aile

Toy Story 4, küçük büyük herkesin bayılarak izlediği bir film olmayı başarmıştır. Bu filmde Bonnie’nin sevgili oyuncağı Forky, kendini çöp olarak görür ve Woody, Forky’ye oyuncak olmayı nasıl benimseyeceğini öğretir. Ama başlarına bir dolu olaylar gelir.

“Netflix’te Eylül ayında izleyebileceğiniz filmler!”

Peki siz bu animasyon filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangilerini izlediniz? En çok hangi filmi beğendiniz? Yorumlarda fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz