AirTag 2 için tanıtım tarihi belli oldu

0
114 Okunma

Apple, 2021 yılında ilk takip cihazı olan AirTag’i tanıttı. Firma, 2021 yılından beri AirTag için herhangi bir yenileme yapmadı. Fakat gelecek sene değişiklik olacak. Bugün ortaya çıkan habere göre Apple, gelecek yıl yeni AirTag 2’yi tanıtacak. Peki, AirTag 2 ne için ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple AirTag 2, 2025 yılında tanıtılacak

Apple, 2021 yılında ilk AirTag modelini tanıtmıştı. Ultra Geniş Bant teknolojisiyle çalışan AirTag, kullanıcının cihazla arasındaki mesafeyi ve cihazın konumunu görmeyi sağlıyor.

Takip cihazı genel olarak evcil hayvanlar, içinde önemli bir nesne barındıran çantalar ya da manevi değeri bulunan ürünler için kullanılıyor. Firma, cihazın insanlar üzerinde kullanılmaması konusunda uyarıda bulunuyor.

AirTag, takip özelliği sayesinde şimdiye kadar birçok kez kaybolan nesneleri bulmayı sağladı. Firma, bu ürünün şimdi de ikinci sürümünü tanıtmak için hazırlanıyor. Bugün ortaya çıkan habere göre Apple, AirTag 2 modelini 2025 yılında tanıtacak.

Ünlü Apple analisti Mark Gurman tarafından yapılan paylaşıma göre AirTag 2 için herhangi bir tasarım değişikliği olmayacak. Fakat yükseltilmiş bir işlemciye sahip olacağı ve Vision Pro ile entegre olacağı belirtiliyor. Fakat bu entegrasyonun nasıl bir fonksiyon sağlayacağı henüz belli değil.

Öte yandan Apple, AirTag dışında Mac Mini ve iPhone SE için de uzun süre sonra yenileme yapacak. Söz konusu ürünlerin uygun fiyat etiketiyle pazara girmesi bekleniyor.

iPhone SE 4, OLED ekran ile geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz