Apple Arcade’e Yeni Gelen Oyunlar: NBA 2K25 Arcade Edition

0
352 Okunma

Apple, 3 Ekim’de Apple Arcade’e dört yeni oyun ekleyeceğini duyurdu. Bu oyunlar arasında NBA 2K25 Arcade Edition, Food Truck Pup+, Furistas Cat Cafe+ ve Smash Hit+ yer alacak. Ayrıca, Balatro+ adlı oyun 26 Eylül’de platformda olacak. Bu oyunlar, iPhone, iPad, Mac ve Apple TV üzerinden oynanabilecek.

Apple Arcade’e NBA 2K25 Sürprizi

NBA 2K25 Arcade Edition, mobil cihazlarda The Neighborhood modunu tanıtıyor. Oyuncular, Game Center arkadaşlarına karşı bire bir ya da üçe üç maçlar yapabilecek. Bu yeni mod, hem kapalı hem de açık basketbol sahaları ve dükkanlarla dolu bir dünya sunuyor. Ayrıca, oyuncular MyCAREER ve The Association modlarında yeni karakter özelleştirmeleri yapabilecek ve en büyük basketbol yıldızlarının kariyer anlarını yeniden yaşayabilecekler.

Diğer Yeni Oyunlar

Food Truck Pup+: Oyuncular, sevimli köpek aşçılarla birlikte bir krep işini sıfırdan kurarak büyütebilecekler. Piksel grafiklerle süslenmiş bu oyunda, dükkanlar tasarlayabilir ve diğer köpekleri part-time işe alabilirler.

Furistas Cat Cafe+: Oyuncular, kedilere bakıcı bulup onları mutlu ederek kafe işlerini genişletebilecekler. Kendi tasarımlarını yaparak, özel ve konforlu kafeler yaratabilecekler.

Smash Hit+: Oyuncular, 50 farklı oda ve 11 grafik stilinde senkronize hareketler ve yıkıcı fizik deneyimleri yaşayacaklar. Bu oyun, odaklanma ve kararlılık gerektiren zorlu engellerle dolu.

Balatro+: Bu poker temalı roguelike kart oyununda, joker kartlar ve poker elleri birleştirilerek farklı stratejiler oluşturuluyor. Oyuncular, boss’ları yenmek ve final turunu kazanmak için çip biriktirecekler

Apple Arcade’e sürekli yeni oyunlar ekleyerek zaten bu alanda güçlenmek istiyordu fakat özellikle NBA 2K25 gibi bir oyunu kütüphanesine ekleyerek büyük bir sükse yaratabilir. Siz değerli okuyucularımızın konu ile alakalı fikirleri nelerdir? Apple Arcade, NBA 2K25 ile beraber daha fazla oyuncuya hitap edebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz