İkinci nesil Vision Pro için ilk detaylar belli oldu! İşte detaylar

0
23 Okunma

Apple, 2023 yılında Vision Pro’yu tanıttı. Firma, şimdi de yeni Vision Pro modelleri üzerinde çalışıyor. İlk bilgilere göre firma, bir uygun fiyatlı bir de gelişmiş donanıma sahip iki ürün üretecek. Bu ürünler için yavaş yavaş detaylar belli olmaya başladı. Bugün ortaya çıkan bir habere göre Apple, ikinci nesil Vison Pro 2025 yılında tanıtılabilir. Peki, cihazın özellikleri neler olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

İkinci nesil Vision Pro, 2025 yılında tanıtılabilir

Apple, M2 işlemcili Vision Pro’yu 2023 yılında tanıttı. Firma, şimdi de yeni nesil Vision Pro üzerinde çalışıyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından bugün yapılan açıklamaya göre teknoloji devi, yeni Vision Pro’yu 2025 yılının ikinci yarısında üretime sokacak.

Yeni nesil Vision Pro, tasarım konusunda selefiyle aynı olacak. Fakat işlemcide M2 yerine M5’e geçiş yapacak. Bu sayede cihaz, güçlü bir performans gösterecek.

Öte yandan yeni çıkacak Vision Pro modelinin Apple Intelligence destekli yapay zeka özelliklerine de sahip olacağı biliniyor. Bu özellikler sayesinde cihaz, kendi alanının en iyi ve yenisi olacak.

Mevcut Vision Pro da yapay zeka özelliklerini destekleyecek fakat yeni çıkacak ürün, işlemci bakımından daha güçlü olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan analist, M5 işlemcili Vision Pro’nun en iyi Apple Intelligence deneyimi sunacağını açıkladı.

Ming- Chi Kuo, M5 işlemcili Vision Pro’nun fiyat konusunda da selefinden farklı olmayacağını belirtti. Analist, M5 Vision Pro’nun 3.499 dolardan başlayan fiyata sahip olacağını dile getiriyor.

AirPods modelleri, insan hayatını kurtaracak bir yeniliğe sahip olacak!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz