Apple’ın “Plus” modeline elveda mı? iPhone 17 Slim yolda!

0
1.385 Okunma
Apple iPhone 17 Slim

Apple, yaklaşmakta olan iPhone 16 serisinden sonra büyük bir değişikliğe hazırlanıyor. Son raporlara göre, yıllardır süregelen “Plus” modelleri tarihe karışacak ve yerini yeni bir iPhone 17 Slim alacak. Peki, Apple bu değişikliği neden yapıyor? İşte yeni Apple iPhone 17 Slim ve detayları…

Plus modellerini tarihe karıştıracak Apple iPhone 17 Slim özellikleri ve tasarımı

Apple, Eylül ayında tanıtacağı iPhone 16 serisinin ardından stratejik bir dönüşüm planlıyor. Asya’dan gelen raporlar, iPhone 6 serisinden beri devam eden Plus modelinin yerini, daha ince ve hafif bir yapı ile iPhone 17 Slim’e bırakacağını gösteriyor. Bu model, serinin en kompakt versiyonu olarak öne çıkıp Pro ile standart modeller arasındaki farkı azaltmayı hedefliyor.

Apple iPhone 17 Slim

iPhone 17 Slim modelinin kamera özellikleri; ön yüzünde Face ID sensörü, alüminyum çerçeve, dar bir Dinamik Ada ve Pixel 8 serisine benzeyen yatay kamera şeklinde donatılmış. Ancak bir durum var ki, bu modelle dikey kamera yerleşimine geri dönülmüş. Bunun sebebi ise, Apple uzamsal video desteği. Bu durum da, yatay kamera düzeninin bu özellikle nasıl çalışacağı konusunda soru işaretleri oluşturuyor.

Temu platformu ucuz fiyatlarıyla Türkiye’de! Peki güvenilir mi?

iPhone 17 serisi ile birlikte 120 Hz yenileme hızı tüm modellerde standart hâle gelecek. iPhone 17 Slim modeli ise, 6,55 inçlik bir ekranla geliyor ve bu ekran, 6,7 inç ekrana sahip iPhone 15 Plus’tan daha küçük olacak.

Apple’ın bu modeli neden tanıttığı henüz belli değil. Ancak, her yeni nesilde Pro ve standart modeller arasındaki farkın artması ve “Plus” modelinin beklenen satış rakamlarına ulaşamaması, bu değişikliğin ardındaki ana nedenler arasında gösteriliyor.

Apple iPhone 17 Slim

Apple’ın iPhone 17 Slim ile yapacağı bu değişiklik, teknoloji dünyasında ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Daha ince, daha hafif ve yeni bir model sunarak kullanıcı deneyimini arttırmayı hedefleyen Apple, aynı zamanda “Plus” modelinin eksikliğini de telafi edecek gibi görünüyor. iPhone 17 Slim, yeni kimliğe bürünmüş yapısıyla yeni bir kullanıcı kitlesine hitap edebilir ve Apple’ın pazar stratejisinde önemli bir rol oynayabilir.

Peki siz yeni gelen bu model hakkında neler düşünüyorsunuz? Mazinin serisi olan “Plus” modellerini tarihe karıştıracak bu yeni seri tercih edilir mi dersiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz