iPhone, yeni özellik sayesinde arayan işletmelerin logosunu gösterecek

0
60 Okunma

Herkes tarafından bilinmese de Apple’ın Business Connect (İş Bağlantısı) adında bir hizmeti bulunuyor. Apple Business Connect, müşterilerin Apple Harita’yı kullanarak işletmeleri bulmasını kolaylaştırıyor. Teknoloji devi, söz konusu hizmetin bir parçası olarak Business Connect ID (İş Bağlantısı Kimliği) özelliğini duyurdu. Yenilik, işletmelerin iPhone sahiplerine daha etkili bir şekilde ulaşmasını sağlayacak. Peki, özelliğinin detayları neler? Habere hep birlikte göz atalım.

iPhone, Business Connect ID özelliği sayesinde arayan işletmenin logosunu gösterecek

Apple, iPhone için Business Connect ID özelliğini duyurdu. Bu yenilik, işletmelerin müşterilerini aradığında iPhone ekranında logosunu gösterecek. iPhone kullanıcıları bu özellik sayesinde telefonunda kayıtlı olmayan ve kendisini arayan işletme numaralarının kim olduğunu görecek.

Business Connect ID yalnızca aramalarda değil aynı zamanda Maps, Wallet ve Mail uygulamalarında da yer alacak. Yenilik, işletmelerin fiziksel ya da çevrim içi şirket olmalarını ayırt etmeyecek. Business Connect hesabı olan her işletme bu özelliklerden faydalanabilecek.

Apple tarafından geliştirilen yenilik, iPhone kullanıcılarının sahte e-posta ve aramaları fark etmesini sağlayacak. Yeni özelliği kullanan işletmeler, logoları sayesinde müşterileriyle güvenli bir iletişim sağlayacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple tarafından yapılan açıklamaya göre işletmeler, Business Connect üzerinden yemek siparişi ve rezervasyon da alabilecek. iOS 18.2 güncellemesiyle gelecek özellik, Türkiye’de de aktif olacak.

Vision Pro sayesinde cerrahlar artık tüm verilere anında erişebiliyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz