Apple, yeni tanıtacağı cihazında üç ürününü birleştirecek!

0
23 Okunma

Apple, ev aksesuarı kategorisinde HomPod ürünlerini uzun süredir üretiyor. Fakat firmanın Amazon Echo Show ya da Google Nest Hub gibi tablet benzeri bir cihazı bulunmuyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple; HomePod, iPad ve yapay zekayı birleştirecek bir ürün üzerinde çalışıyor. Peki, bu ürün ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, HomeAccesorry ile üç ürününü bir araya getirecek

Apple, akıllı ev teknolojisi kategorisinde HomePod ürünlerini uzun süredir üretiyor. Fakat bu ürün, yapay zekanın geliştiği bir dünyada birçok kullanıcı için yeterli gelmiyor. Ayrıca Amazon’un Echo Show ve Google’ın ise Nest Hub isimli kullanıcılarının evlerini akıllı hale getiren cihazları da yer alıyor.

Google Nest Hub

Bugün ünlü analist Mark Gurman tarafından yayınlanan habere göre Apple, Nest Hub benzeri bir ürün üzerinde çalışıyor. Şimdilik “Apple HomeAccesorry” olarak adlandırılan ürün; HomePod, Apple Intelligence ve iPad’i bir araya getirecek.

Tablet tasarımında olacak cihaz, Apple Intelligence destekli olacak ve HomePod gibi evleri akıllı hale getirecek. Apple HomeAccesorry, iPhone 16 serisi gibi A18 işlemcisine sahip olacak. Cihazın ayrıca 2025 yılının ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.

Apple HomeAccesorry’nin FaceTime özelliğine sahip olacağını ve dolayılı olarak bir kamera içereceği de belirtildi. Fakat cihazın fiyat etiketinin ne kadar olacağı henüz bilinmiyor. Cihazın yeni girdiği pazarda rekabet edebilmesi açısından Nest Hub ve Echo Show fiyatlarına yakın olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Apple HomeAccesorry’nin HomePod’un halefi olup olmayacağı henüz belirsiz.

Amazon, akıllı yüzüğü Helio Ring’i öne çıkarmak istiyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz