Apple, yeni iPad ve iPad Air modellerini duyurduğu etkinlikte, iPhone 16 serisi için yeni silikon kılıflar ve Apple Watch için bahara özel kayış koleksiyonunu da tanıttı. Canlı ve pastel tonlardaki bu yeni renkler, Apple kullanıcılarına baharın enerjisini cihazlarına yansıtma imkanı sunuyor.
iPhone 16 için yeni silikon kılıf renkleri
Apple, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleriyle uyumlu yeni silikon kılıf renklerini tanıttı. Kullanıcılar artık telefonlarını Tangerine (mandalina turuncusu), Aquamarine (su yeşili), Peony (şakayık pembesi) ve Periwinkle (çiğdem mavisi) gibi renk seçenekleriyle kişiselleştirebilecek.
Apple, Solo Loop, Braided Solo Loop, Sport Loop ve Sport Band modelleri için de yeni renk seçeneklerini duyurdu.
• Solo Loop kayışları artık Peony, Periwinkle ve Northern Lights (kuzey ışıkları yeşili) renklerinde sunuluyor. Apple, bu esnek kayış modelini satın almadan önce kullanıcıların bilek ölçülerini belirlemek için fit rehberini kullanmalarını öneriyor.
•Braided Solo Loop kayışlarında ise Tangerine, Aquamarine ve Peony renk seçenekleri mevcut. Örgü yapısı sayesinde konforlu ve esnek bir kullanım sunan bu kayışlar, Amerika için 99 dolardan satışa çıkıyor fakat Türkiye için henüz fiyat bilgisi yok.
• Sport Loop kayışları, Periwinkle ve Sage (adaçayı yeşili) renkleriyle güncellendi. Bu kayış modeli 40mm, 42mm ve 46mm boyutundaki Apple Watch kasaları ile uyumlu.
• Sport Band ise Aquamarine, Tangerine ve Periwinkle renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. S/M ve M/L olmak üzere iki farklı bilek boyutu seçeneğiyle gelen bu kayışlar, 49 dolara Amerika’da satışa çıkıyor fakat Türkiye için henüz fiyat bilgisi yok.
Apple’ın lüks saat kayışı koleksiyonunu zenginleştiren Hermès iş birliği, yeni renk seçenekleriyle devam ediyor. Bu koleksiyon, özellikle Apple Watch Ultra için özel tasarlanan Bleu Hydra En Mer 49mm kayışı (449 dolar) ve Noir/Ecru Toile H Single Tour kayışı (349 dolar) ile dikkat çekiyor. Yine bu ürünlerin Türkiye için satış fiyatı da belirsiz.
Bunun yanında, Twill Jump Attelage Single Tour, Kilim Single Tour ve Bridon Single/Double Tour kayışlarında da yeni renk seçenekleri sunuluyor.
Apple’ın yeni iPhone kılıfları ve Apple Watch kayışları bugünden itibaren Apple Store ve online mağazalar üzerinden satışa sunuldu. Kullanıcılar, baharın renklerini yansıtan bu yeni aksesuarlarla cihazlarını kişiselleştirme şansı yakalayacak.
Apple’ın bahara özel renkleri, günlük kullanıma uygun şık ve canlı tonlar sunarak, hem işlevselliği hem de tasarımı ön planda tutuyor.
Ürünlerin Apple Türkiye üzerinden satışa çıkarıldığında siz değerli okuyucularımızla fiyat bilgisi paylaşacağız