Apple Watch 10 hakkında son sızıntılar!

0
211 Okunma
apple watch 10

9 Eylül tarihinde Apple’ın düzenleyeceği Glowtime etkinliğinde parlayacak cihazlardan biri de Apple Watch 10. Apple’ın yeni modellerini tanıtacağı Glowtime etkinliği bütün kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Etkinliğe günler kala Apple Watch 10 cihazı için bazı yeni söylentiler de yok diyemeyiz. Apple Watch kullanmayı sevenler için tanıtılması beklenen bu yeni model oldukça sevindirici bir haber olarak görülüyor. Bazı söylentilere göre Apple’ın bu yeni nesil saatine bazı yeni özellikler eklediğini de söyleyebiliriz. Bu yeni modelin sağlık ölçümlerini daha doğru yapabilen bir cihaz olması bekleniyor. İşte diğer özellikleriyle beraber detaylar…

Apple Watch 10 modeline sağlık özellikleri eklenecek

Bazı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Apple, yeni nesil saatine önceki nesile kıyasla daha gelişmiş sensörler ve daha iyi su geçirmezlik özelliği ekleyecek. Aynı zamanda bu özelliklerinin yanında yeni nesil için daha büyük ekranlar planlandığı bildiriliyor. Sızıntıya göre en büyük cihazın boyutu önceki nesile göre 1 mm artarak 46 mm olacak. Aynı şekilde en küçük cihazın boyutu ise 41 mm’den 42 mm’ye çıkarılmış olacak.

apple watch 10 boyut karşılaştırma

Ekran boyutu ile berber değişen bir başka özellik ise sağlık uygulamalarının geliştirilmesi olarak bildirildi. Yeni modelde geliştirilmiş EKG ve geliştirilmiş kalp ritmi sensörünün bulunacağı da diğer sızıntılar arasında. Geliştirilmiş bu özelliklerin daha doğru sonuçlar vereceğine inanılıyor.

Sağlık alanında bir diğer geliştirme ise uyku apnesini tespit etme özelliği olacak gibi görünüyor. Mark Gurman, uyku apnesinin gece uyku esnasında bilinçsizce solunumun durup tekrar başlamasının ciddi bir sorun olduğunu söylüyor. Fakat yeni model, kullanıcılarına uyku apnesi teşhisi koyamayacak. Onun yerine eğer uyku apnesi yaşama ihtimaliniz varsa sizi doktorunuzla görüşmeniz için uyaracak.

apple watch 10 sızıntılar

9to5Mac sitesinden edinilen bilgilere göre Apple Watch 10 için birbirinden şık kordonlar da yok değil: Reflections ve Regatta.

Tasarımın yanı sıra gelişmiş su dayanıklılığı da yeni modelin özellikleri arasında yer alacaği düşünülüyor. Apple Watch 9’un aksine, yeni modelin şu anda yalnızca Apple Watch ultra ve Apple Watch Ultra 2’ye özel olan Depth uygulamasını da alacağı söyleniyor.

Apple Watch Series 10: Yeni Tasarım Detayları Ortaya Çıkıyor!

Peki siz Glowtime etkinliğinde tanıtılması beklenen Apple Watch 10 hakkında ne düşünüyorsunuz? Özelliklerini beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz