Apple Watch Ultra 2 için siyah renk duyuruldu!

0
128 Okunma

Apple’ın It’s Glowtime etkinliği konusunda verdiği önemli sızıntılarla bilinen Mark Gurman, bugün içerisinde ünlü teknoloji devi Apple’ın Apple Watch Ultra 3 yerine, Ultra 2 için siyah renk seçeneğini duyuracağını söylemişti. Dedikodular doğru çıktı ve Ultra 2 için siyah renk seçeneği geldi.

Bu yılın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan Apple Glowtime, iPhone 16, iPhone 16 Plus, 16 Pro, ve 16 Pro Max gibi amiral gemilerinin yanı sıra, Apple’ın sevilen yeni nesil giyilebilir cihazlarının ve kulaklıklarının da duyurulmasına sahne oldu. Apple Watch Series 10 duyurusunu yapan Apple, Apple Watch Ultra 3’ü duyurmasa da, Ultra 2 için siyah renk seçeneğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından, bu yıl Ultra 3’ün hiçbir şekilde duyurulmayacağı açıklanmıştı. Gün içerisinde bir başka ünlü analist Mark Gurman, resmi X hesabı aracılığıyla, Watch 3 Ultra yerine, Watch 2 Ultra için siyah renk seçeneğinin duyurulması beklediğini belirtmişti.

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren 799 dolar etiketiyle ön siparişe sunulan cihaz, ekim ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz