Netflix’in popüler dizilerinden Black Mirror’un yedinci sezon oyuncu kadrosu belli oldu!

0
24 Okunma
Black Mirror Yedinci Sezon

Netflix’in popüler distopik dizisi Black Mirror, yedinci sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor ve oyuncu kadrosu şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu bile. Charlie Brooker’ın tasarladığı Black Mirror dünyası, teknoloji ve insan ilişkileri üzerine eleştiriler sunan farklı hikâyeleriyle milyonların beğenisini kazanmıştı. Peki Black Mirror yedinci sezon ekibinde hangi oyuncular yer alacak? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

Black Mirror yedinci sezon ile önümüzdeki yıl izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Yedinci sezon için açıklanan oyuncu kadrosu, dizinin resmî sosyal medya hesaplarından yayınlanan gizemli bir video ile duyuruldu. Kadroda eski ve yeni yüzler bir araya geliyor. İsimler arasında Awkwafina, Peter Capaldi, Rashida Jones, Emma Corrin, Paul Giamatti, Lewis Gribben, Issa Rae, Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Tracee Ellis Ross, Milanka Brooks, Patsy Ferran, Osy Ikhile, Siena Kelly, Billy Magnussen, Rosy McEwen, Chris O’Dowd, Paul G. Raymond, Harriet Walter bulunuyor. Farklı bir detay ise, dördüncü sezonun sevilen bölümü USS Callister’da yer alan oyuncuların bu sezon geri dönmesi oldu. Bu, Black Mirror tarihinde bir ilk; çünkü daha önce bir bölümün devamı niteliğinde bir hikâye işlenmemişti.

Black Mirror Yedinci Sezon

Black Mirror’ın yedinci sezonunda USS Callister’ın yanı sıra, üçüncü sezondaki Nosedive bölümünü yazan Rashida Jones da bu kez oyuncu olarak geri dönüyor. Brooker, bu yeni sezonda izleyicilerin birçok farklı türle karşılaşacağını ve altı bölümden ikisinin uzun metrajlı olacağını belirtiyor. İzleyicileri hem güldürecek hem de duygusal anlar yaşatacak bölümlerin yer aldığı sezonda, yine teknoloji ve insanlık arasındaki karanlık ilişkilere derinlemesine bir bakış sunulacak.

Squid Game’in ikinci sezonundan bir yeni fragman daha geldi!

Bu yıldızlarla dolu kadro ve merakla beklenen yeni bölümleriyle Black Mirror, bir kez daha izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Peki siz Netflix’in popüler distopik dizisi Black Mirror’ın yedinci sezon kadrosunu nasıl buldunuz? Takip ettiğiniz ve beğendiğiniz bir dizi miydi veya önereceğiniz farklı bir dizi-film var mı? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz