Dyson Supersonic Nural Türkiye’de satışa sunuluyor!

0
331 Okunma
Dyson Supersonic Nural Saç Kurutma Makinesi

Dyson’ın son yeniliği olan Supersonic Nural akıllı saç kurutma makinesi, özellikleri ve teknolojisiyle saç kurutma deneyimine yenilik katıyor. Saçların doğal parlaklığını arttıran, kullanıcı tercihlerini öğrenebilen ve saç derisini koruyan bu cihaz, günlük bakım rutininizi daha etkili hâle getiriyor. İşte Dyson Supersonic Nural saç kurutma makinesi işlevleri ve sunduğu teknoloji ilgili detaylar…

Dyson Supersonic Nural saç kurutma makinesi özellikleri ve fiyatı

Dyson Supersonic Nural saç kurutma makinesi, saçları aşırı ısınmaya maruz bırakmadan hızlı ve etkili bir şekilde kurutmak için geliştirildi. Cihazın öne çıkan özellikleri ise şu şekilde:

Dyson Supersonic Nural Saç Kurutma Makinesi

  • Aşırı ısı olmadan akıllı kurutma: Saç derisinin korunmasını sağlayan ve saçın doğal nem dengesini bozmadan kurutma yapabilen akıllı sensörler bulunuyor.
  • Kullanıcı tercihlerini öğrenme: Kullanıcının şekillendirme alışkanlıklarını ve tercihlerini öğrenerek, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor.
  • Beş farklı akıllı başlık: Cihaz, saç tipinize ve istediğiniz stile uygun beş farklı başlıkla geliyor; hassas kurutma başlığı, dalga ve bukle difüzörü, şekillendirici başlık, geniş dişli tarak ve flyaway başlık.
  • Otomatik hava akımı ve sıcaklık ayarı: Time of Flight sensörü, saç derisinin optimum sıcaklığını (elli beş derece) koruyarak, saçın zarar görmesini önlüyor.
  • Saç derisi koruma modu: Bu mod, cihazı saç derisine yaklaştırdığınızda otomatik olarak ısıyı düşürerek saç derisinin zarar görmesini engelliyor.
  • Dört farklı ısı ayarı ve üç hava akımı seçeneği: Kullanıcılar, yüz dereceye kadar çıkan hızlı kurutma ve şekillendirme seçeneği, seksen derece normal kurutma, altmış derece nazik kurutma ve yirmi sekiz derece soğuk hava ile saçlarını sabitleme arasında seçim yapabiliyor.
  • Air Multiplier teknolojisi: Ortamdan aldığı havayı üç katına çıkararak yüksek performanslı bir kurutma sunuyor.
  • Dyson Hyperdymium motor: Yüksek hızlı ve kontrollü hava akımı sağlayarak saçların hızlı ve etkili şekilde kurumasını sağlıyor.

Dyson’dan beklenmedik atılım: Dyson OnTrac bluetooth kulaklık

Dyson Supersonic Nural saç kurutma makinesi, günlük saç bakımı rutininizi geliştirmek için bir dizi yenilikçi teknoloji sunuyor. Teknolojinin sunduğu işlevler ise şöyle:

  1. Duraklatma Algılaması: Makineyi kullanmayı bıraktığınızda veya bir yere koyduğunuzda sensörler devreye girerek ısıtıcıyı kapatıp hava akımını azaltıyor. Bu sayede enerji tasarrufu sağlanırken, güvenli kullanım da destekleniyor.
  2. Küre ve Difüzyon Modları: Dalga ve bukle difüzörü iki farklı mod sunuyor. Küre modu, doğal dalgaları ve bukleleri daha belirgin hâle getirirken, difüzyon modu saçlara daha fazla hacim kazandırıyor.
  3. Soğuk Hava Özelliği: Şekillendirme işlemi sonrasında saçları sabitlemek için yirmi sekiz derece soğuk hava üfleme özelliği mevcut. Bu, saçın şeklini korumasına yardımcı oluyor.

Dyson Supersonic Nural Saç Kurutma Makinesi

Dyson Supersonic Nural, özellikleri ve teknolojileri ile saç bakım dünyasında fark oluşturmayı hedefliyor. Şu an Türkiye’de 18.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan bu akıllı saç kurutma makinesi, sunduğu performans ve kullanıcı dostu deneyimi ile kullanıcısının karşısına çıkıyor.

Peki siz yeni teknoloji ile donatılmış bu cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz