Elon Musk ve Yusuf Dikeç yapay zekâ videosuyla gündemde!

0
1.005 Okunma
Elon Musk Yusuf Dikeç

Ünlü teknoloji milyarderi ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, Paris 2024 Olimpiyatları’nda Şevval İlayda Tarhan ile birlikte karışık takım on metre havalı tabanca kategorisinde gümüş madalya kazanan millî sporcumuz Yusuf Dikeç ile ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. İşte kısa sürede büyük ilgi gören Elon Musk Yusuf Dikeç paylaşımı hakkındaki eğlenceli detaylar…

Gündem olan Elon Musk Yusuf Dikeç paylaşımı

Elon Musk, sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) Yusuf Dikeç’in yapay zekâ yapılan bir videosunu paylaştı. Bu paylaşım, ikili arasında daha önce geçen ‘Türkiye’ diyaloğunu yeniden gündeme getirdi.

Musk’ın paylaştığı videoda, Yusuf Dikeç’in atış yaptığı sahnenin yapay zekâ kullanılarak esprili bir şekle getirildiği görülüyor. Videoda Dikeç’in, hedefi vurduktan sonra elinde bulunan silahın bir içecek şişesi hâlini aldığını görüyoruz. Bu video, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü ve hızla yayıldı.

Sporcumuz, geçmişte kendisi adına mizahi paylaşımlarda bulunan Elon Musk’ı İstanbul’a davet etmişti. Yusuf Dikeç, Elon Musk’ı etiketlediği bir paylaşımında:

“Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul’da tartışmaya ne dersiniz?” diyerek ilginç bir soru yöneltmişti.

TEMU’dan yeni karar: Minimum sepet tutarı açıklandı!

Elon Musk ise bu daveti yanıtsız bırakmamış ve İstanbul’u ziyaret etme isteğini şu şekilde dile getirmişti:

“Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul’u ziyaret etmek istiyorum. Dünyanın harika şehirlerinden birisi.”

Elon Musk Yusuf Dikeç

Elon Musk’ın bu paylaşımı, hem sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı hem de Türkiye’deki hayranlarını heyecanlandırdı. Yapay zekâ teknolojisi kullanılarak oluşturulan bu tür içerikler, Musk’ın teknolojiye olan ilgisini ve mizahi yanını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Ayrıca, Yusuf Dikeç’in Musk ile kurduğu bu etkileşim, Türkiye’nin olimpik sporcularına olan ilgiyi ve desteği arttırdı.

Kısa sürede ilgi gören bu video hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz