Xiamoi, Apple’ı geride bıraktı! İşte en trend telefonların listesi

0
55 Okunma

Apple, geçen haftalarda iPhone 16 serisini tanıttı. Xiaomi de ardından Redmi Note 14 serisini tanıttı. İki popüler markanın yeni nesil amiral gemisi modellerini tanıtmasından sonra en trend telefonlar listesi yayınlandı. Bu listede Xiaomi’nin yeni modelleri, Apple’ı geride bıraktı. İşte en çok trend olan akıllı telefonların listesi!

Redmi Note 14 Pro+, iPhone 16 Pro Max’i geride bıraktı

Xiaomi, Huawei ve Apple kısa süre önce yeni amiral gemisi telefon modellerini tanıttı. Üç büyük teknoloji firmasının yeni cihazlarını tanıtması üzerinde GSMArena, 2024 yılının 39. haftası için en trend olan 10 akıllı telefon modelinin listesini yayınladı.

En trend akıllı telefon modelleri listesinde Xiaomi’nin Redmi Note 14 serisi ön plana çıktı. Listede ilk sırada Redmi Note 14 Pro+ yer aldı. İkinci sırada ise iPhone 16 Pro Max bulunuyor. Ardından ise yine Redmi Note 14 ve Redmi Note 14 Pro modelleri sırasıyla geliyor.

Samsung ise trend akıllı telefon modelleri listesine beşinci sıradan giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy S24 FE, beşinci sırada yer aldı. Listede dikkat çeken durum Apple’ın amiral gemisi modelinin ikinci sırada yer alırken ve Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi’nin ilk sırada alması oldu.

Öte yandan Huawei’nin katlanabilir modeli olan Mate XT’nin popüler akıllı telefonlar listesinde yer almaması şaşırtıcı oldu. Akıllı telefon, dünyanın ilk üçe katlanabilir akıllı telefonu konumunda yer alıyor. Fakat cihazın henüz Çin pazarından çıkmadığını belirtmek gerekiyor.

Infinix Hot 50 4G tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz