Epic Games Store, mobil platformlarda piyasaya çıkıyor!

0
373 Okunma
epic games store mobile fortnite rocket

Dünyanın önde gelen oyun platformlarından biri olan Epic Games, oyunları mobil cihazlarda oynanabilir kılmak için büyük bir adım attı. Uzun zamandır beklenen adım sonunda geldi! Artık Fortnite, Fall Guys ve Rocket League Sideswipe oyunları mobil cihazlardan oynanabilecek. Ayrıca diğer oyun geliştiricileri ile anlaşarak bütün oyunları mobile de uyarlamaya çalışıyorlar. İşte detaylar…

Uzun süre sonra Fortnite yeniden mobile geliyor!

En çok tercih edilen oyun platformlarından biri olan Epic Games, oyunlarını mobile uyarlamak için çalışıyor. Android kullanıcıları mobil oyunlarına dünyanın her yerinden erişebiliyorken yalnızca Avrupa birliğinde olan İOS kullanıcıları erişim sağlayabiliyor. Ayrıca İOS ve Android uygulama mağazalarının yanı sıra Altstore PAL gibi bağımsız uygulama mağazalarından da erişim sağlanabiliyor.

epic games fortnite

Avrupa birliğindeki İOS cihazlara Epic Games Store nasıl yüklenir?

  1.  Safari’yi aç.
  2. Epic.download sitesine git.
  3. Yükle tuşuna bas. (17.6 ve üstü yazılım güncellemesi gerekir)
  4. Uygulama Mağazası’nı indir tuşuna bas.
  5. Epic Games Store’u uygulamalarının arasında görebilirsiniz.
  6. Uygulamayı aç ve istediğin herhangi bir oyunu cihazına indir.

Android cihazlara Epic Games Store nasıl yüklenir?

  1. Chrome’u aç.
  2. Epic.download sitesine git.
  3. Yükle tuşuna bas.
  4. Epic Games Store’u uygulamalarının arasında görebilirsiniz.
  5. Uygulamayı aç ve istediğin herhangi bir oyunu cihazına indir.

epic games store mobil

Uzun zamandır beklenen o gelişme oyuncuları mutlu etti. Fortnite, uzun bekleyişin ardından mobilde yeniden oynanabilir hale geldi. Mobil cihazlar için çıkarttığı mobil uygulamasında Fortnite’a da yer verdi. Mobilden oynamayı seven Fortnite tutkunlarını mutlu eden bu gelişme mobil oyunların kaderini değiştirdi.

Bu gelişme sonrası Epic Games’in CEO’su Tim Sweeney, “Mobil ekosistem nihayet rekabete açılıyor. Epic Games Store’un açılmasını ve oyunlarımızın Avrupa Birliği’ndeki iOS kullanıcılarına sunulmasını mümkün kıldığı için Avrupa Komisyonu’na minnettarız. Artık Avrupalı ​​iOS kullanıcıları ve tüm Android kullanıcıları, PC ve Mac gibi açık platformlarda her zaman olduğu gibi mağazamıza ve oyunlarımıza erişebiliyor. Mücadele henüz bitmedi ancak bu, rekabet ve seçimden faydalanmaya başlayabilen geliştiriciler ve tüketiciler için somut bir ilerlemedir” dedi.

Peki siz bu oyunların mobil platformlara gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de bu oyunları oynuyor musunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Epic Games, görüntülü sohbet uygulamasının fişini çekiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz