Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar setinden bir görüntü sızdırıldı!

0
343 Okunma
fantastic four: first steps
fantastic four: first steps

Marvel hayranları, Fantastik Dörtlü’nün yeni versiyonuna ait ilk görüntüye nihayet kavuştu.  Ebon Moss-Bachrach’ın canlandırdığı Taş Adam, Marvel Sinematik Evreni’nde kendine özel bir yer edinmeye hazırlanıyor.

Taş Adam’ın yeni görünümü, Marvel’ın özel efektleriyle mi yaratılacak?

Marvel’ın Fantastik Dörtlü filmi için geri sayım sürerken, setten sızan yeni video hayranların heyecanını arttırdı. Taş Adam karakterine ait bu sızıntılar, Marvel’ın karakterin görünümü konusunda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Sızan görüntülerde Taş Adam’ın, daha önceki filmlerde gördüğümüzden daha farklı bir tasarıma sahip olduğu dikkat çekti.

Marvel Sinematik Evreni’nde daha önce gördüğümüz Hulk gibi, Taş Adam da yoğun özel efektlerle hayata geçirilecek. Ancak sızan görüntüler, bu özel efektlerin dijital mi yoksa kostüm mü olduğu konusunda soru işareti yarattı. Sızıntılar, Moss-Bachrach’ın büyük ve detaylı bir kostüm giydiğine işaret etse de film çıkmadan önce dijital olarak da düzenleme yapacaklarını gösteriyor.

First look at The Thing on the set of THE FANTASTIC FOUR: FIRST STEPS! pic.twitter.com/EJ9nkdWRoG

— Marvel Multiverse (@MarvelMultive) August 28, 2024

Taş Adam karakterinin diğer Fantastik Dörtlü üyelerinden farklı olarak kalıcı bir dönüşüm geçirmiş olması bu karakteri daha önemli kılıyor. Bu nedenle, Marvel’ın karaktere verdiği özen, filmi izlemeyi bekleyen hayranlar tarafından takdirle karşılandı.. Marvel, Taş Adam’ın tasarımıyla önceki Fox yapımlarından farklı bir yol izleyerek karakterin Marvel Sinematik Evreni’nde nasıl bir yer edineceği konusunda büyük bir beklenti yarattı.

Oyuncak Hikayesi, 5.filmiyle geri dönüyor!

Fantastik Dörtlü hayranları, Taş Adam’ın bu yeni görünümü ve filmdeki diğer karakterlerin nasıl olacağı konusunda heyecanla bekliyor. Marvel’ın, bu efsanevi kahramanları Marvel Sinematik Evreni’ne nasıl entegre edeceği, sinema dünyasında büyük yankı uyandıracak. Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar filmi, 25 Temmuz 2025’te sinemalarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz