Geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen yapımlar!

0
329 Okunma
19-25 ağustos en çok izlenen dizi ve filmler

Dünyada en çok tercih edilen yayın platformları arasında ilk sıralarda yer alan Netflix, 19-25 Ağustos 2024 haftasında Türkiye en çok izlenen yapımlarını paylaştı. Her geçen gün eklediği dizi ve filmleri ile daha geniş kitlelere hitap eden Netflix, kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de ise geçtiğimiz hafta herkesin favorisi olan dizi ve filmlerin listesini sitesinde paylaştı. İşte 19-25 Ağustos haftasında Netflix Türkiye en çok izlenen dizi ve filmler…

Netflix Türkiye’de en popüler yapımlar!

Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler listesinde iki haftadır listenin ilk sırasında olan Emily in Paris dizisinin dördüncü sezonu yer alıyor. Emily’nin Paris’teki çalkantılı aşk ve arkadaşlıklarını konu alan bu dizi Türkiye’de yoğun ilgi toplamış gibi görünüyor. Listenin devamında aşağılara baktığımızda ikinci sırada Şahmaran dizisinin ikinci sezonunu görüyoruz. Üç haftadır listelerden düşmeyen bu dizi mitolojik bir olay örgüsüne sahip. Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler listesinde ilk üçe girmeyi başarabilmiş son dizi ise birinci sezonu ile Lost dizisi oluyor.

en çok izlenen dizi netflix

Netflix Türkiye’de 19-25 Ağustos haftasında en çok izlenen diziler

  1. Emily in Paris: Season 4
  2. Şahmaran: Sezon 2
  3. Lost: Sezon 1
  4. Zeytin Ağacı: Sezon 2
  5. Kaza: Sezon 1
  6. Lost: Sezon 2
  7. Amerikan Cinayeti: Laci Peterson: Sezon 1
  8. The Umbrella Academy: Sezon 4
  9. Love Next Door: Mini Dizi
  10. Şahmaran: Sezon 1

Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler kısmında ise ilk sırayı iki haftadır listeden düşmeyen Birlik filmi dolduruyor. İkinci sırayı ise hemen Birlik filminin ardından Sevmek Yüzünden filmi takip ediyor. Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmlerin ilk üçünde son olarak Erdal ile Ece yerini alıyor. Erdal ile Ece filmi dört haftadır listeden düşmeyerek Türkiye’deki izleyenlerin ilgisini oldukça toplamış gibi görünüyor.

en çok izlenen film netflix

Netflix Türkiye’de 19-25 Ağustos haftasında en çok izlenen filmler

  1. Birlik
  2. Sevmek Yüzünden
  3. Erdal ile Ece
  4. Venom: Zehirli Öfke 2
  5. Ferdinand
  6. Kingsman: The Secret Service
  7. Gizemli Adaya Yolculuk
  8. Nefesini Tut 2
  9. Kingsman: The Golden Circle
  10. Peter Rabbit: Kaçak Tavşan

“Netflix’te Eylül ayında izleyebileceğiniz filmler!”

Netflix Türkiye’de 19-25 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen dizi ve filmleri sizlerle paylaştık. Siz bu yapımları izlediniz mi? Aralarında hangilerini beğendiniz ve beğenmedikleriniz oldu mu? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz