Akıllı saatlerde yeni dönem: Google Pixel Watch modelleri tamir edilebilecek!

0
76 Okunma

Akıllı saatler sensörleri sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Teknoloji şirketleri, kendi modellerini üreterek pazardaki yerini belli ediyor. Fakat belirtmek gerekiyor ki bütün akıllı saatlerini kullanım deneyimi aynı değil. Google Pixel Watch modelleri hasar aldıktan sonra tamir edilemiyor. Kullanıcılar, onarım yapmak yerine değiştirmek zorunda kalıyor. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre şirket, bu konuda değişikliğe gidecek.

Google Pixel Watch modelleri tamir edilmeye başlayacak

Her teknoloji şirketi gibi Google da akıllı saat kategorisinde Pixel Watch modellerini üretti. Güçlü donanımıyla dikkat çeken modeller, akıllı saat pazarında yerini aldı. Fakat bu saatlerin tamiri mümkün değil. Yani Google, Pixel Watch modellerinin hasar görmesi durumunda onarım yapmıyor.

Onarımı olmayan akıllı saatlerin kullanımı da mümkün olmuyor. Bu nedenle de kullanıcılar, yeni bir Pixel Watch satın almak zorunda kalıyor. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre Google artık tamir edilebilen Pixel Watch modelleri üretmeye başlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Google, şu sözleri dile getirdi:

“Saatler ve giyilebilir cihazlar hala oldukça yeni ve bunları nasıl onarılabilir hale getireceğimizi düşünüyoruz. Sadece telefonlar ve tabletlerde değil daha geniş bir ölçekte onarılabilirlik hakkında düşünüyoruz ve tüm ürünlerimizin sonunda onarılabilir hale gelmesini sağlamak istiyoruz.”

“Bence saatler bir kategori olarak çok yeni olduğundan onları nasıl onarılabilir hale getireceğimiz konusunda dikkate alınması gereken bazı tasarım unsurları var.”

Açıklamada da anlaşılacağı gibi akıllı saatlerin onarımı gerçekleşecek tasarıma geçmesi öngörülüyor. Fakat bunun hangi modelden başlayacağına dair bir açıklama yok.

Google Pixel Watch 3, spor ekipmanları ile eşleşecek! İşte detaylar

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz