Yapay zekaya kafa tutacak: Honor Magic 7 özellikleri belli oldu

0
160 Okunma

Honor, yeni amiral gemisi Magic 7 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Firmanın CEO’su George Zhao, tanıtım öncesinden akıllı telefonun iki önemli özelliğini X hesabından yaptığı paylaşımda açıkladı. Peki, Magic 7 için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Honor Magic 7, yeni özellikleriyle yapay zekaya kafa tutacak

Honor CEO’su George Zhao, Magic 7’yi tanıtmadan önce cihazın iki önemli özelliğini açıkladı. Zhao tarafından yapılan paylaşıma göre Honor Magic 7, uygulama abonelikleri, bildirimler, dosya transferleri ve daha fazlasını yönetecek AI Agent adında bir asistana sahip olacak.

Zhao, AI Agent adındaki kişisel asistanın kullanıcıların günlük hayatlarını geliştirmek ve basitleştirmek için tasarlandığını açıkladı. Yapay zeka asistanının uygulamalar arasında da çalıştığını belirten CEO, sesli komutlar alabileceğini de belirtti.

George Zhao’nun Honor Magic 7 için açıkladığı bir diğer de yapay zeka ile yakından ilgili oldu. CEO tarafından yapılan paylaşıma göre Magic 7, “AI Deepfake Tespiti” özelliğine de sahip olacak.

Söz konusu özellik, adından da belli olduğu gibi son zamanlarda insanlar için tehdit haline gelen deepfake videoları yapay zeka desteğiyle tespit edebilecek. Honor, bu yazılımının şüpheli bir deepfake’in yüzündeki çeşitli unsurları inceleyerek ve algoritmalar kullanarak analiz edeceğini belirtiyor.

Honor Magic V3 tanıtıldı: Teknik özellikleri ve tasarımı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz