Honor X60 serisi hayat kurtaran bir özelliğe sahip olacak!

0
115 Okunma
Temsili görsel

Huawei ile yolunu ayırdıktan sonra bağımsız bir marka olarak devam eden Honor, yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Firma bu ay amiral gemisi seviyesinde yer alacak X60 serisini tanıtacak. Bugün ortaya çıkan habere göre Honor X60 serisi, hayat kurtaracak bir özelliğe sahip olacak. Peki, Honor X60 serisinin dikkat çeken özelliği ne? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Honor X60 serisi, uydu tabanlı SMS özelliğine sahip olacak

Honor, Huawei’den ayrıldıktan sonra bağımsız bir marka olarak kendi akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Firma, bu ay X60 serinin amiral gemisi modellerini tanıtacak. Bugün ortaya çıkan habere göre Honor X60 serisinin amiral gemisi modelleri, uydu tabanlı SMS özelliğine sahip olacak.

Temsili görsel

Honor X60 kullanıcıları, uydu iletişim özellikleri sayesinde herhangi bir internet bağlantısına gerek kalmadan SMS üzerinden haberleşebilecek. Bu özellik, kapsama alanı dışında kalan yerlerde kullanıcıların internet olmadan yakınlarıyla iletişim kurmasını sağlayacak.

Öte yandan söz konusu özelliğin yine bu ay tanıtılacak Huawei Nova 13 serisinde yer alacağını belirten teknoloji analistleri de bulunuyor. Fakat güvenilir kaynaklar, uydu iletişim özelliğinin sadece 1000 Yuan üzerindeki fiyat etiketine sahip amiral gemisi modellerinde olacağını belirtiyor. Bu nedenle de uydu iletişim özelliğinin Honor X60 serisinin amiral gemisi seviyesindeki modellerinde yer alması daha muhtemel görünüyor.

Honor X60 modellerinin teknik özellikleri ve fiyatıyla ilgili ön bilgi ise henüz mevcut değil. Tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte ortaya çıkacaktır.

Yapay zekaya kafa tutacak: Honor Magic 7 özellikleri belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz