Honor X60 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

0
103 Okunma

Honor, Huawei ile yolunu ayırdıktan sonra bağımsız olarak devam etme kararı aldı. Firma, kendi akıllı telefon modellerini tanıtarak pazardaki yerini hala koruyor. Honor bugün yaptığı açıklamada da X60 serisini tanıtacağı etkinliğin tarihini açıkladı. Peki, X60 serisi ne zaman tanıtılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Honor X60 serisi, 16 Ekim tarihinde tanıtılacak

Honor, Huawei ile yollarını ayırsa da kendi akıllı telefon modellerini üretmeye devam ediyor. Firma, bugün X50 serisinin performansıyla ilgili verilerileri paylaşırken X60 serisini tanıtacağı etkinliğin tarihini açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Honor X60 serisi, 16 Ekim tarihinde tanıtılacak. X60 serisinin üç modelden oluşacağı öngörülüyor fakat hangi modellerden oluşacağı belli değil.

Seriyle ilgili ilk bilgilerde X60 serisinin 1,5K çözünürlüğüne sahip çift kavisli bir ekranla geleceği belirtilmişti. Ayrıca Honor X60 serisinin amiral gemisi modellerinin uydu tabanlı SMS özelliğine sahip olacağı da biliniyor.

X60 kullanıcıları, uydu iletişim özellikleri sayesinde herhangi bir internet bağlantısına gerek kalmadan SMS üzerinden haberleşebilecek. Bu özellik, kapsama alanı dışında kalan yerlerde kullanıcıların internet olmadan yakınlarıyla iletişim kurmasını sağlayacak.

Yeni tanıtılacak serideki klasik modellerin 35W, amiral gemisi modellerin ise 66W hızlı şarj ile geleceği de belirtiliyor. Öte yandan cihazın fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi henüz mevcut değil.

Honor X60 serisi hayat kurtaran bir özelliğe sahip olacak!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz