Honor X7c 4G teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

0
93 Okunma
Temsili görsel

Honor, X7 serisine yakın zamanda yeni bir model eklemeyi daha düşünüyor. Honor X7c 4G olarak adlandırılması beklenen modelin teknik özellikleri ve tasarımı bugün ortaya çıktı. Peki Honor X7c 4G modelinden ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Honor X7c 4G muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı

Honor, yeni orta segment telefonunu tanıtmak için hazırlanıyor. Bugün yayınlanan bir habere göre Honor X7c 4G, gücünü Snapdragon 685 işlemcisinden alacak. İşlemci; dört adet 2.8 GHz hızında Cortex-A73 ve dört adet 1.9 GHz hızında Cortex-A53 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemcisi ihtiyacını da Adreno 610 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6,77 inç büyüklüğünde, 1620×720 piksel çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızında ekrana sahip olacak. Ekranda delik tasarımlı 8 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. Arka panelde ise 108 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel ikincil kamera bulunacak.

5.200 mAh bataryaya sahip olacak cihaz, 35W şarj ile desteklenecek. Siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleri bulunacak telefonun yan özellikleri arasında ise yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi okuma teknolojisi, NFC, USB-C, 3,5 mm kulaklık girişi ve IP64 koruma derecesi yer alıyor.

Öte yandan Honor X7c 4G’nin ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı henüz belli değil. Ayrıca Honor‘un X7 serisi için bir 5G model akıllı telefon da sunması bekleniyor.

Honor X60 serisi hayat kurtaran bir özelliğe sahip olacak!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz