Huawei Mate 70 serisinin tanıtım tarihi belli oldu!

0
70 Okunma
Temsili görsel

Huawei yakında yeni amiral gemisi serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Yeni çıkacak modellerin muhtemel teknik özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu. Peki, Huawei Mate 70 serisi ne zaman tanıtılacak ve seriden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Huawei Mate 70 teknik özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu

Gizchina tarafından bugün yayınlanan haberde Mate 70 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Huawei tarafından belirtilene göre HarmonyOS NEXT işletim sisteminin genel beta sürümü 8 Ekim’de yayınlanacak. Bu doğrultuda Huawei Mate 70 serisinin de kasım ayında tanıtacak.

İlk ortaya çıkan bilgilere göre Huawei Mate 70 serisi, 5 nm üretim sürecinden geçecek Kirin 9100 işlemcisine sahip olacak. Bu işlemcinin Mate 60 serisindeki Kirin 9000s işlemcisinden çok daha güçlü olacağı belirtiliyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki ünlü teknoloji analisti Digital Station Chat, tanıtım tarihi yaklaşan modellerle ilgili ön bilgi paylaştı. Bu paylaşıma göre Mate 70 serisi; kavisli kenarlara sahip olacak. Cihaz, hem 3D yüz tanıma teknolojisi hem de güç tuşuna yerleştirilmiş bir parmak izi okuma teknolojisiyle güvenliğini sağlayacak.

Akıllı telefonun arka panelinde bir kamera halkası bekleniyor. Bu kamera halkasında ise 50 Megapiksel ana kamera, ultra geniş açılı lens ve tek periskop lens yerleştirilecek. Ayrıca yeni serinin fotoğrafçılık özellikleri bulunan yükseltilmiş bir XMAGE görüntüleme sistemiyle gelmesi bekleniyor. Cihazın diğer teknik özellikleri ve fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise henüz belli değil.

Huawei Mate XT küresel pazara ne zaman çıkıyor? İşte cevabı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz