Huawei, üçe katlanan Mate XT için yeni görüntüler paylaştı!

0
173 Okunma

Huawei, bir ilke atarak 10 Eylül’de üçe katlanan telefonu Mate XT modelini tanıtacak. İlk olarak Huawei CEO’sunun elinde görünen telefonun daha sonra bir videosu paylaşıldı. Cihazın şimdi ise katlanmış görüntüsünün olduğu bir fotoğraf paylaşıldı. Peki, Mate XT nasıl görünüyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Huawei Mate XT, katlanmış halde bile ince görünüyor

Huawei, akıllı telefon pazarının ilk üçe katlanır telefonu Mate XT’yi tanıtmak için hazırlanıyor. Cihaz, bugün ön siparişe açılacak ve salı günü de tanıtılacak. Tanıtım öncesi cihazın bir videosu paylaşıldı ve böylece arka paneli tamamen göründü. Bugün paylaşılan bir görselde ise cihazın arka paneli yakından detaylı bir şekilde görüldü.

Kırmızı deri tasarım üzerine altın detayları bulunan Huawei Mate XT, katlandığı sırada Z harfi formunda görünüyor. Resim ayrıca katlama ekranının en sol kısmının akıllı telefon ekranı olarak hizmet vereceğini de gösteriyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki cihazın teknik özellikleriyle ilgili herhangi bir ön bilgi mevcut değil. Fakat fiyat etiketinin 2.000 dolar (67.795,00 Türk Lirası + vergiler) olacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S24 FE tasarımı ve renkleri sızdırıldı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz