Huawei, yeni Watch GT 5 serisi ve dahasını tanıttı!

0
29 Okunma

Çin menşeili teknoloji firması olan Huawei, bugün yaptığı etkinlikte Watch GT 5 serisi, Watch D2 ve Watch Ultimate Green modelleri başta olmak üzere pek çok modelini kullanıcı ile tanıştırdı. Peki tanıtılan bu modellerin özellikleri neler? İşte detaylar…

İşte Huawei GT 5 serisi, Watch D2 ve Watch Ultimate Green modellerinin özellikleri!

İlk olarak Huawei GT 5 serisinde TruSense sisteminin kullanıldığını belirtelim. Watch GT 5 serisi bu sistem ve eklenen diğer sensörler sayesinde kullanıcısına daha hızlı ve kapsamlı veriler sunacak. 46mm, 42mm ve 41mm’lik ekran seçenekleri ile kullanıcı ile buluşan serinin fitness ve sağlık takibi özellikleri ile de öne çıktığını belirtmekte fayda var.

Huawei GT 5 serisinin bir diğer modeli olan GT 5 Pro ise içerdiği nanokristal seramik ve  havacılık sınıfı titanyum alaşımı sayesinde güç ve dayanıklılığı öne çıkartıyor. Aynı zamanda çeşitli spor modları ve 14 güne varan pil ömrü ile sporcuların gözdesi haline gelmesi de beklenenler arasında yer alıyor.

Etkinlikte tanıtılan bir diğer saat ise Huawei Watch D2 oldu. Bu saati diğer saatlerden ayıran en önemli özellik dünyanın ilk medikal sertifikalı cihazı olması diyebiliriz. NMPA ve MDR onayı almış olan saat GT 5 serisindeki TruSense sistemine sahip olması sebebiyle hassas sonuçları rahatlıkla verebiliyor. 24 saat boyunca doğru kan basıncı ölçümü verebilmesi ve akıllı saat formatında tansiyon ölçebilmesi de Watch D2’nin özellikleri arasında yer alıyor. Cihazın ekran boyutunun ise 1.82 inç olduğunu belirtelim.

Huawei Watch GT 5

Huawei Watch Ultimate Green Edition ise yeşil renk seçeneği ile kullanıcıya sunuldu. Özellikleri arasında yer alan oyun mesafesi, atış analizi ve yapay zeka desteği ile golfseverlerin ilgisini çekecek gibi duruyor. Çift renkli nano-teknoloji seramik çerçevesi ve beyaz-yeşil renk seçeneği ile de görselliği ön plana çıkartıyor.

Bose, yeni kulaklık modeliyle Apple’a meydan okuyor!

Huawei, yaptığı bu etkinlikte yalnızca akıllı saat modellerini tanıtmadı. Aynı zamanda 2 tablet modelini de kullanıcıya sundu. Peki siz lansmanda tanıtılan Watch GT 5 serisi, Watch D2 ve Watch Ultimate Green modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz