İnce tasarımlı Infinix Hot 50 Pro Plus teknik özellikleri belli oldu

0
177 Okunma
Temsili görsel

Infinix, bir süre önce yaptığı açıklamada dünyanın en ince telefonunu üreteceğini açıklamıştı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Infinix, dünyanın en ince telefonu olmasa da dünyanın en ince telefonlarından olacak Hot 50 Pro Plus’ı üretmeye başladı. Peki, Infinix Hot 50 Pro Plus için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Infinix Hot 50 Pro Plus, ince tasarımlı orta segment bir telefon olacak

Infinix’in ince bir telefon tanıtacağına dair iddialar, Hot 50 Pro Plus üretimine başlamasıyla doğrulandı. Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre Hot 50 Pro Plus, 6,8 mm kalınlığında orta segment bir akıllı telefon olacak.

Temsili görsel

Cihaz, gücünü 6 nm üretim sürecinden geçen Helio G100 işlemcisinden alacak. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik ihtiyacını ise Mali-G57 MC2 ile sağlıyor.

120 Hz yenileme hızında AMOLED ekrana sahip olacak telefon, ekran içi parmak izi okuma teknolojisi ile güvenliğini sağlayacak. Ekranda delik tasarımlı özçekim kamerası bulunacak. Arka panelde ise alt alta sıralanmış üçlü kamera dizilimi bekleniyor.

8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelecek telefon, Filipinler’de tanıtılıyor. Fakat firma, akıllı telefonla ilgili detayları hala gizli tutuyor. Bu nedenle de Hot 50 Pro Plus hakkında henüz yeterli teknik özellikler mevcut değil.

Infinix Zero Flip tanıtıldı: İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz