Infinix Hot 50 Pro+ tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

0
76 Okunma

Teknoloji haberlerine uzun süredir gündem olan Infinix Hot 50 Pro+ bugün resmen tanıtıldı. Akıllı telefon, alışılmadık tasarımı ile dikkat çekiyor. Peki, Infinix Hot 50 Pro+ teknik özellikleri neler ve tasarımı nasıl? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Infinix Hot 50 Pro+ teknik özellikleri ve tasarımı

Infinix, bugün Hot 50 Pro+ modelini resmen tanıttı. Akıllı telefon, gücünü 6 nm fabrikasyon sürecinden geçen MediaTek Helio G100 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Mali-G57 MC2 ile sağlıyor.

Hot 50 Pro+, 120 Hz yenileme hızında, Gorilla Glass korumalı AMOLED ekrana sahip. Ekranda delik tasarımlı özçekim kamerası yer alıyor. Firma tarafından belirtilene göre telefonun ekranı ayrıca ıslak ve yağlı parmaklarla da kullanılabiliyor. Güvenliğini ise Ekran Altı Parmak İzi Okuma teknolojisiyle sağlıyor.

Kavisli tasarıma sahip cihazın arka panelinde alt alta dizilmiş üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Fakat kameralarla ilgili detaylı bilgi bulunmuyor. Siyah, titanyum ve lila renk seçenekleri bulunan cihazın 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı var.

6,8 mm inceliğindeki telefon, 33W şarjla desteklenen 5.000 mAh bataryaya sahip. Yan özellikleri arasında ise IP54 derecesine sahip toza ve suya dayanıklılık ve JBL ayarlı çift hoparlör bulunuyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Infinix, yeni akıllı telefonunun teknik özelliklerinin tamamını açıklamadı. Bu nedenle de teknik özelliklerini şirketin web sitesi üzerinden kısa süre içinde yayınlaması bekleniyor. Fiyat etiketi için de bilgi mevut değil.

Infinix Zero Flip piyasaya sürüldü! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz