Infinix Zero Flip teknik özellikleri belli oldu!

0
113 Okunma
Temsili

Infinix, yakın zamanda ilk kapaklı akıllı telefonunu tanıtacak. Firma, tanıtım öncesi yaptığı paylaşımda cihazın tasarımını gözler önüne serdi. Tanıtım tarihi yaklaşırken tasarım dışında teknik özellikleri de belli oldu. Peki, Infinix Zero Flip teknik özellikleri neler olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Infinix Zero Flip teknik özellikleri belli oldu

Infinix’in ilk kapaklı telefonu için teknik özellikler belli oldu. Zero Flip; 6,7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, FHD+ AMOLED iç ekrana sahip olacak. İç ekranda 12 Megapiksel de özçekim kamerası bulunacak.

Cihazın bir de 3,64 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızında AMOLED ikincil ekranı olacak. Bu dış ekran ise darbelere karşı Gorilla Glass ile korunacak.

Akıllı telefon, 50 Megapiksel ana ve 10,8 Megapiksel ikincil kameraya sahip olacak. Cihazın hem ön hem de arka kamerası 30 FPS 4K video kaydını destekleyecek.

4.590 mAh bataryaya sahip olacak Infinix Zero Flip, 70W hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Telefon, XOS 14.5 ve AI geliştirmeleriyle Android 14 işletim sistemiyle kurulu gelecek.

Siyah ve pembe renk seçeneklerine sahip olacak Zero Flip; stereo hoparlörler, çift yüksek kaliteli mikrofon ve yan tarafa yerleştirilen parmak izi okuma teknolojisiyle bekleniyor. Yalnızca 8 GB RAM ve 512 GB depolama seçeneğiyle beklenen telefonun fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.

Lava, Blaze 3 5G modelini tanıttı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz