Instagram postu önerileri!

0
7.947 Okunma

Sosyal medyadaki takipçi kitlenizi canlı tutmak için onların düzenli olarak sizden haber aldığından emin olmalısınız. Ancak, belirli süreler aralığında post atmak bazen yorucu olabiliyor. Her zaman aynı yaratıcılıkta olmamak gereken düzenin aksamasına neden oluyor. 

Hedeflediğiniz beğenileri almanın ilk aşaması kitlenizin sizi tanımasını sağlamaktır. Ardından size karşı kurulan güven duygusu yanında sadakati de getirir. Başta da dediğimiz gibi bunun için öncelikle içeriklerinizi düzenli bir şekilde üretmelisiniz.

İşte ne paylaşacağınızı bilemediğiniz durumlarda hayat kurtarıcı niteliğinde olan öneriler…

Paylaşacak bir içerik bulamadığınız durumlarda sizinle benzer içerikleri paylaşan kişilerden destek alabilirsiniz. Onların postlarını repost edebilirsiniz. Böylelikle hem kendi takipçilerinizi diğer içerik üreticileri ile tanıştırırsınız hem de siz diğerlerinin takipçi kitlesine ulaşabilirsiniz. Kurulan işbirliği her zaman için her iki tarafa da fayda sağlar.

Sosyal medya platformlarında yayınlanan infografiklerin diğer post türlerine göre daha fazla beğeni ve paylaşım aldığı biliniyor. Okuyucular tarafından kolayca anlaşılan infografikler ayrıca önemli bir etkileşim üretme potansiyeline de sahip. Her gün internette akan onlarca bilgi var. Bunlar basit bir infografik ile takipçilerinize anlatmak oldukça dikkat çekici olabilir.

İlgi çekmek için en faydalı yöntemlerden biri de videolar. Bu sayede takipçilerinizi hem ses, hem görüntü hem de video ile kendinizde tutabilirsiniz. Özellikle canlı yayınlar yapmayı deneyebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz