iPhone kullanıcılarına müjde: iOS 18 Beta 3 yayında!

0
1.341 Okunma
iOS 18 Beta 3 Güncellemesi

Apple, iPhone’u Mac’e yansıtma özelliğinin getirildiği ikinci beta sürümünden sadece iki hafta sonra, iOS 18 Beta 3’ü geliştiricilerin kullanımına sundu. Peki bu sürümle beraber hangi değişiklikler geldi? İşte iOS 18 Beta 3 güncellemesi haberinin detayları…

iOS 18 Beta 3 güncellemesi hakkında bilinmesi gerekenler

Apple, iPhone 16 serisinin tanıtımının ardından hız kesmeden iOS 18’in geliştirilmesine devam ediyor. Bu sürecin en son adımı olarak iOS 18 Beta 3 güncellemesi, geliştiricilere sunuldu. Bu yeni beta sürümü, kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek bir dizi yenilik ve iyileştirme ile geliyor.

iOS 18 Beta 3’ün getirdiği yenilikler ise şu şekilde:

Karanlık mod ile otomatik uygulama simgesi dönüşümü: iOS 18 Beta 3, ana ekrandaki uygulama simgelerinin otomatik olarak karanlık moda uyum sağlamasını mümkün kılıyor.

iOS 18 Beta 3 Güncellemesi

Dinamik duvar kâğıtları: Varsayılan duvar kağıdı artık gün boyunca renk değiştiren “dinamik” bir seçenek sunuyor. Bu da kullanıcı deneyimini daha canlı hâle getiriyor.

iOS 18 Beta 3 Güncellemesi

Geliştirilmiş el feneri arayüzü: Apple, el feneri arayüzünü daha kullanıcı dostu hâle getirdi. Dynamic Island üzerinden daha iyi kontrol ve estetik bir tasarım sunuluyor.

iOS 18 Beta 3 Güncellemesi Fotoğraflar uygulaması iyileştirmeleri: Önceki sürümlerde “Seç” butonunu görmek için yukarı kaydırmak gerekiyordu. Bu yeni güncelleme ile “Seç” butonu her zaman görünür hâle getirilerek kullanıcıların forumlarda yardım arayışına son verildi.

iOS 18 Beta 3 Güncellemesi

Emoji klavyesi ve çıkartmalar: Emoji klavyesindeki simgeler büyütülerek kullanım kolaylaştırıldı. Ayrıca, çıkartmalara da doğrudan erişim imkânı sunuldu.

iOS 18 Beta 3 Güncellemesi

Apple Haritalar karanlık modu: Apple Haritalar uygulamasının karanlık modda kullanılan simgesi yeniden tasarlandı. Bu da navigasyon deneyimini daha modern ve şık hâle getiriyor.

iOS 18 Beta 3 Güncellemesi

Odak modu ve mesaj bildirimleri: Odak modu aktifken gelen mesaj bildirimlerinde kişi adı artık gösterilmiyor. Böylece kullanıcı gizliliği arttırılıyor.

Apple yapmış olduğu bu güncellemeyle, kullanıcılarına iOS 18 Beta 3’ün getirdiği yenilikleri kapsamlı bir şekilde tanıtarak, kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Apple’ın “Plus” modeline elveda mı? iPhone 17 Slim yolda!

Peki siz bu sürüm güncellemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Dikkat çeken özelliklerle donatılmış buldunuz mu? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz