iPhone 11 Pro yeşilinde Huawei MateBook X Pro 2020

0
815 Okunma
Huawei MateBook X Pro 2020

Huawei ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Huawei MateBook X Pro 2020 için yeni bir yeşil rengiyle 8 Nisan’da piyasaya sürüleceği duyuruldu. iPhone 11 Pro yeşilini seviyorsanız onun tonlarında olacak yeni MateBook X Pro gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu özelliklerine bir de oldukça şık olan tasarımını eklediğinde ortaya güzel şeyler çıkıyor.

Huawei MateBook X Pro 2020

Huawei MateBook X Pro 2020 yeni yeşil rengiyle dikkat çekiyor

Huawei’in resmi Weibo kanalında yayımlanan bir videoda Huawei MateBook X Pro 2020 için yeni yeşil tonu dikkat çekiyor. Dizüstü bilgisayar Huawei Spring yeni ürün çevrim içi basın konferansında tanıtılacak. X Pro 2020 küresel pazarda zaten piyasaya sürülmüştü. Köşelerinin büyük oran kesilmiş bir tasarımla karşımıza çıkmasıyla ekran deneyiminin yüzde 91’e vardığını söyleyelim.

10. Nesil Intel Core i7 işlemciye sahip olan dizüstü bilgisayar oldukça başarılı ve güçlü bir performans sunuyor. Materyaline bakıldığında bilgisayarın metal detayların bulunduğu görülüyor. Tasarımsal olarak şık görünmesini sağlayan metal, tek parça olarak kullanılmış ve elmas kesme yöntemiyle üretilmiş. Bilgisayarın yeşil rengi dışında gri, gümüş ve pembe renkleri de bulunuyor.

Yeni MateBook X Pro 2020 ekran tarafında ise 3200 x 2000 çözünürlüğe sahip olacak. Ona ise 13,9 inçlik bir ekran eşlik edecek. Yüksek hassasiyetli on noktalı ekran dokunuşunu destekleyen bilgisayar yüzde 100 SRGB renk gamını kullanıyor.

İnce olmasına rağmen güçlü olan MateBook, 10. Nesil Intel Core i7 işlemciye sahip olduğunu söylemiştik. Bunun yanında MX250 grafik kartına sahip olan dizüstü bilgisayar, 512 GB SSD ve tam hızlı Thunderbolt 3 arayüzünü kullanıyor.

Dünyanın en iyi öz çekim kamerası Huawei P40 Pro’nun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz