iPhone 17 Slim için yeni detaylar belli oldu!

0
107 Okunma

Apple, gelecek yıl iPhone 17 serisini tanıtacak. Yeni seride; iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerinin yer alması bekleniyor. Tanıtım tarihine yaklaşık bir yıl süre olsa da iPhone 17 modelleriyle ilgili bilgiler belli olmaya başladı. Peki, iPhone 17 serisinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 serisi için detaylı bilgiler belli oldu

iPhone 17 serisi gelecek sene tanıtılacak. Tanıtım tarihine henüz bir yıl kadar uzun bir süre olsa da detaylar belli olmaya başladı. Teknoloji analistleri tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, iPhone 17 ve iPhone 17 Slim modellerinde A19 işlemcisine yer verecek. İki model de 8 GB RAM ile gelecek.

iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max ise A19 Pro işlemcisiyle gelecek. A19 Pro ise 12 GB RAM’i destekleyecek. Yani iPhone 17 serisinin Pro modelleri, 12 GB RAM’e sahip olacak.

Analist Jeff Pu tarafından belirtilene göre iPhone 17 Slim, tasarım yönünden de farklı olacak. Akıllı telefon, 48 Megapiksel ana kameraya ve 24 Megapiksel özçekim kamerasına sahip olacak. 6,6 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak model, güvenliğini Face ID teknolojisiyle sağlayacak.

Alüminyum malzemeyle tasarlanacak telefonun selefine göre hafif olması bekleniyor. Dayanıklılık yönünden olumsuz olacağı düşünülen model ile ilgili daha fazla ön bilgi bulunmuyor.

iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max’in ise 48 Megapiksel telefoto kamera ve 24 Megapiksel özçekim kamerasına sahip olacağı belirtiliyor. Telefonun yenilenmiş bir Face ID sistemine sahip olup bu nedenle de Dinamik Ada’nın daha dar bir tasarımla geleceği de biliniyor.

iPhone 16 kullanıcıları mutsuz: Pil sorunları yaşanıyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz