iOS 18 güncellemesi ile iPhone’larda yenilik: Müzik ve video bir arada!

0
747 Okunma
iPhone’da Müzik Dinlerken Video Çekme

Apple, iOS 18 ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeniliklere devam ediyor. Beta sürümünü deneyen kullanıcılar, Apple’ın bir özelliği devreye soktuğunu fark etti: Müzik dinlerken video çekmek. Peki artık iPhone’da müzik dinlerken video çekme nasıl olacak? İşte haberin detayları…

iPhone’da müzik dinlerken video çekme özelliği artık mümkün olacak!

iPhone’un bugüne kadar sahip olduğu kamera özelliklerinden biri, video çekim sırasında ses oynatmayı durdurmasıydı. Bu durum, birçok kullanıcının keyifle dinlediği müziği kesmek zorunda kalmasına neden oluyordu. Ancak iOS 18 ile birlikte bu sorun tarihe karışıyor. Artık iPhone, arka planda müzik veya podcast çalarken kesintisiz video kaydı yapabilecek.

iPhone’da Müzik Dinlerken Video Çekme

Birkaç yıl önce şirket, deklanşöre uzun süre basarak fotoğraf modunda video çekme özelliğini tanıtmıştı. Bu özellik sayesinde müzik çalmayı durdurmadan video çekilebiliyordu. Ama bu yöntemle elde edilen videoların kalitesi, standart video çekim moduna göre daha düşük oluyordu. Artık iOS 18 güncellemesi ile bu kalite farkı ortadan kalkıyor. Kullanıcılar, müzik veya podcast yayınını durdurmadan yüksek kalitede video çekebilecekler.

Spor müsabakalarına ‘Yusuf Dikeç sevinci’ damga vurdu!

iPhone’da müzik dinlerken video çekme özelliği, AirPods bağlı olmasa da sorunsuz çalışacak. Ve dahası; arka planda çalıyor olan müzik, videonun sesi veya podcast kaydedilen videoya karışmayacak. Böylece hem kaliteli bir video çekimi hem de kesintisiz bir dinleme deneyimi mümkün olacak.

Bu yeni özellikle beraber iOS 18 ile iPhone kullanıcıları, günlük hayatlarında önemli bir değişiklik yaşayacak. Müzik dinlerken sevdikleri anları videoya kaydedebilecek ve bu anları kesintisiz bir şekilde paylaşabilecekler. Apple’ın bu yeniliği, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyacak gibi görünüyor.

iPhone’da Müzik Dinlerken Video Çekme

Peki yeni gelen bu özellik hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Kullanım olarak memnun edici bir özellik mi dersiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz