iPhone SE 4’ün tanıtım günü belli oldu! İşte tüm bilinenler

0
92 Okunma

Apple, gelecek yıl ilkbaharda uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelini tanıtacak. Teknoloji devi şirket, telefonun üretimine aralık ayında başlayacak. Üretim ve tanıtım tarihi yaklaşan akıllı telefon için artık sürpriz kalmadı. Peki, yeni çıkacak iPhone için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4 tanıtım tarihi ve teknik özellikleri

Apple, mart ayında tanıtmak için aralık ayında iPhone SE 4 modelini üretmeye başlayacak. Üretim ve tanıtım tarihine az bir süre kalan akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyat etiketi belli oldu.

PhoneArena tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone SE 4, gücünü A18 işlemcisinden alacak. 3 nm üretim sürecinden geçen işlemci, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerine de güç vermişti.

Uygun fiyatlı beklenen model; 6.06 inç büyüklüğünde, 2532×1170 piksel çözünürlüğünde, 800 nit parlaklığa ulaşabilen ve 60 Hz yenileme hızına sahip OLED ekrana sahip olacak. Ekranda 12 Megapiksel özçekim kamerası bekleniyor. Akıllı telefon, güvenliğini de Face ID teknolojisiyle koruyacak.

Arka panelde ise 48 Megapiksel Sony IMX904 tekli arka kamera bekleniyor. 3279 mAh bataryaya sahip model, 20W şarjla desteklenecek.

165 gram ağırlığında 146.7×71.5×7.8 mm boyutlarında olacak iPhone’un yan özellikleri arasında ise Wi-Fi 6, IP68 derece koruma ve Bluetooth 5.3 bulunuyor. 4 Mart tarihinde tanıtılacak telefonun fiyat etiketinin ise 499 dolar ila 549 dolar arsında olması bekleniyor.

Apple’ın yeni özelliği, diyabet hastalarını Glukometre’den kurtaracak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz