‘Ucuz’ iPhone SE 4 için yeni detaylar: Üç iPhone modelinden özellik alacak!

0
87 Okunma

Apple, iPhone 16 serisinden sonra uygun fiyatlı iPhone SE 4 için hazırlıklara başladı. Firmanın yeni akıllı telefon modelini uzun süredir tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşan cihazın detaylı teknik özellikleri belli olmaya başladı. Peki, SE 4 modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4, üç iPhone modelinden özellik alacak

Apple, geçen ay gerçekleştirdiği Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. iPhone 16 serisinin tanıtılmasının ardından gözler, uygun fiyatlı beklenen iPhone SE 4 modeline dikildi. 2025 yılında tanıtılması beklenen cihaz için ilk detaylar belli olmaya başladı.

Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone SE 4; iPhone 14, iPhone 15 ve iPhone 16 serisinde yer alan amiral gemisi modellerden özellik alacak. Kaynak tarafından belirtilene göre iPhone SE 4, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerine güç veren A18 işlemcisinden güç alacak.

Akıllı telefon, tasarım yönünden de 6,1 inç büyüklüğünde ekranı olan iPhone 14 ile benzerlik gösterecek. Cihaz, kamera bakımından ise iPhone 15 modelindeki dizilime sahip olacak.

Öte yandan cihazın 8 GB RAM ve Apple Intelligence desteğine de sahip olması bekleniyor. Fakat 8 GB RAM kapasitesinin Apple Intelligence için yeterli olup olmayacağu merak konusu. Akıllı telefonun fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise bulunmuyor.

iPhone 17 Air modelinin sahip olmayacağı özellikler belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz