‘Ucuz’ iPhone SE 4 geliyor! Üretim tarihi belli oldu

0
28 Okunma

Apple, gelecek yıl ilkbaharda uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelini tanıtacak. Akıllı telefonun tanıtım tarihi yaklaşırken cihazla ilgili detaylar belli olmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan haberlerde iPhone SE 4 modelinin üretim tarihi açıklandı. Peki, iPhone SE 4 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, iPhone SE 4 üretimine aralık ayında başlayacak

Apple, uygun fiyatlı olarak üretilen iPhone SE 4 için hazırlık yapıyor. Bugün ünlü teknoloji analisti Ming-Chi Kuo tarafından yayınlanan habere göre Apple, iPhone SE 4 üretiminde aralık ayında başlayacak. Teknoloji analisti tarafından belirtilene göre Apple, gelecek yılın ilk çeyreğine kadar 8,6 milyon iPhone SE 4 üretecek.

iPhone SE 4, A18 işlemcisinden güç alacak. Ana Ekran Düğmesi bulunmayacak telefon, iPhone 14 tasarımına benzer OLED ekranla gelecek.  Uygun fiyatlı beklenen modelde iPhone 16 serisinde olduğu gibi Kamera Kontrol Tuşu olmayacak.

Akıllı telefon, selef modellerde olduğu gibi Sessize Alma Anahtarı’na sahip olacak. Fakat bu anahtar, diğer telefonlarda bulunanlardan daha küçük tasarımla gelecek. 8 GB RAM ile tanıtılacak telefonun USB-C bağlantı noktasıyla tasarlanacağı biliniyor.

Apple tarafından tasarlanan ilk 5G modemi bünyesinde barındıracak iPhone SE, 48 Megapiksel ana kameraya sahip olacak. Telefonun fiyatının ise 499 dolar olacağı öngörülüyor. Muhtemel Türkiye fiyatının ise 34 bin 609 Türk Lirası olması bekleniyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki iPhone SE 4, uygun fiyatlı iPhone satın almak isteyen Apple müşterileri için üretiliyor. Akıllı telefon “ara model” olarak tanımlandığı için üretimi amiral gemisi modellerine göre çok daha az olacak. Ming Chi Kuo, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada iPhone 16 serisinin 2024 yılının birinci ve ikinci çeyreğinde 84 milyon adet üretileceğini açıklamıştı.

iPhone SE 4 tasarımı ortaya çıktı! İşte görüntüsü

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz