Meta’nın yeni nesil gözlüğü Quest 3S tanıtıldı! Uygun fiyatı ise dikkat çekti…

0
154 Okunma
Meta Quest 3S

Meta, Connect 2024 etkinliği kapsamında AR/VR pazarında daha da iddialı bir adım atarak yeni gözlüğü Meta Quest 3S modeli yeni nesil gözlüğünü tanıttı. Uygun fiyatıyla dikkat çeken Quest 3S, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedefliyor. Peki, bu yeni gözlük neler sunuyor? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

Yeni gözlük modeli Meta Quest 3S özellikleri ve uygun olarak belirtilen fiyatı

Meta Quest 3S, VR gözlüklerinde uygun fiyatlı bir giriş noktası sunarak, sanal gerçeklik deneyimini daha ulaşılabilir hâle getiriyor. Ön siparişlerin 15 Ekim’de başlayacağı Quest 3S’in sevkiyatları ise hemen başlayacak.

Meta Quest 3S

Cihaz, güçlü Snapdragon XR2 Gen 2 çipinden güç alarak, Quest 3 ile aynı oyun ve deneyimlerin keyfini sunmayı vadediyor. Bununla beraber, Quest 3’ün Touch Plus kontrol cihazları ile birlikte geliyor.

Yeni yapay zekâ modeli Meta Llama 3.2 tanıtıldı! GPT-4o geri plana mı atılacak?

Ancak, Meta Quest 3S bazı alanlarda tavizler veriyor. Örneğin, Quest 2’de bulunan ekranların kullanıldığı bu modelde çözünürlük, Quest 3’ten daha düşük. Görüş açısı da daha dar. Bu da kullanıcı deneyimini biraz kısıtlayabilir. Tasarım yönünden, ön kameraların yerleşimi ve derinlik algılama kamerasının eksikliği gibi farklılıklar dikkat çekiyor. Öte yandan, Quest 3S’in pil ömrü, iki saat yirmi dakika olan Quest 3’ün süresine kıyasla iki buçuk saatle daha iyi durumda.

Meta, Quest 3S’in piyasaya sürülmesi ile beraber Quest 2 ve Quest Pro modellerini kullanımdan kaldırıyor. Bulunan stoklar bitene kadar ilgili gözlükler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak.

Meta Quest 3S

Meta Quest 3S, iki yüz doksan dokuz dolardan başlayan fiyat etiketi gibi uygun bir fiyatla ve güçlü özellikleriyle, sanal gerçeklik dünyasına adım atmak isteyenler için kaliteli bir seçenek sunuyor. 15 Ekim’deki satışlar için hazır olun!

Peki Meta’nın tanıtılan bu yeni nesil gözlük modeli hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz