Netflix’te haftanın en çok izlenen dizileri: Zirveye doğru çok tanıdık bir dizi var!

0
31 Okunma
Netflix Eylül Haftasının İzlenenleri 2024

Netflix, haftalık en çok izlenen diziler listesini yayınladı ve bir kez daha klasik yapımların gücünü ortaya koydu. Bu hafta, efsane dizilerden büyük bir çıkış yaparak sıralamanın zirvelerine yerleşen bir dizi var. İzleyicilerden tam not alan ve her dönemde popülaritesini koruyan dizi, nostaljik bir rüzgar estirirken yeniden milyonlarca kişinin radarına girdi. İşte damga vuran Netflix Eylül haftasının izlenenleri 2024 listesi…

Netflix Eylül haftasının izlenenleri 2024

Bu haftanın en çok izlenen dizisi, The Perfect Couple: Limited Series oldu. Yaklaşık yirmi bir milyon dokuz yüz bin izlenme sayısıyla listenin zirvesine oturan dizi, izleyicileri etkileyici hikâyesiyle büyüledi. Onu, sevilen romantik komedi Emily in Paris’in dördüncü sezonu izliyor.

Netflix Eylül Haftasının İzlenenleri 2024

Ancak asıl dikkat çeken nokta, çoğumuzun yakından tanıdığı “Prison Break” dizisinin geri dönüşü oldu. İlk sezonu, tam dört milyon yedi yüz bin izlenmeyle listenin üçüncü sırasına yerleşti. Efsane dizinin farklı sezonları da sıralamada yer alarak, yeniden popüler olma yolunda hızla ilerliyor.

Haftanın en popüler Netflix dizileri

  1. The Perfect Couple: Limited Series – 21.9 milyon izlenme
  2. Emily in Paris: 4. Sezon – 11.5 milyon izlenme
  3. Prison Break: 1. Sezon – 4.7 milyon izlenme
  4. Selling Sunset: 8. Sezon – 4.4 milyon izlenme
  5. KAOS – 3.4 milyon izlenme
  6. Worst Ex Ever: 1. Sezon – 2.8 milyon izlenme
  7. Prison Break: 2. Sezon – 2.8 milyon izlenme
  8. Outlast: 2. Sezon – 2.2 milyon izlenme
  9. Hot Wheels Let’s Race: 2. Sezon – 2.2 milyon izlenme
  10. Prison Break: 3. Sezon – 1.7 milyon izlenme

Squid Game’in ikinci sezonundan bir yeni fragman daha geldi!

Prison Break hayranları dizinin yıllar sonra bile böylesine güçlü bir izleyici kitlesine sahip olmasını kutlarken, Netflix kullanıcıları için her hafta hazırlanan bu liste, yeni yapımlar keşfetmek adına büyük bir fırsat sunuyor.

Peki siz Netflix platformunda bu haftanın en çok izlenen yapımlarını nasıl buldunuz? Sizin en çok izlediğiniz dizi hangisi oldu? Önermek istediğiniz dizi-film yapımlarını ve görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz