Netflix Türkiye 7-13 Ekim en çok izlenen filmler

0
88 Okunma

Netflix Türkiye, 7-13 Ekim haftasında en çok izlenen 10 filmin listesini internet sitesinde yayınladı. Aralarında dramdan bilim kurguya kadar her türlü kategoriden film barındıran listede oldukça ilginç yapımlar da göze çarpıyor. İşte Netflix Türkiye’de 7-13 Ekim haftasında en çok izlenen 10 film listesi…

Netflix Türkiye listesinde Platform 2 ilk sırada!

İlk filmi ile dikkatleri üzerine toplayan Platform, ikinci filmi ile karşımızda. Milena Smit ve Hovik Keuchkerian’ın başrollerinde olduğu film, Platform’a yeni katılan birinin mücadelesini anlatıyor. 2024 yapımı olan bu film içerisinde oldukça fazla şiddet içeriyor. Listenin ikinci sırasında ise Predatör isimli aksiyon türü film bulunuyor. 2018 yapımı bu film, Dünya’ya zorunlu iniş yapan Predatör gemisini bulmak için zamanla yarışan bir grup insanı konu alıyor. Listenin üçüncü sırasında ise iki haftadır listeden düşmeyen Black Adam filmi yer alıyor. 2022 yapımı bu aksiyon filminin başrolünde aksiyon filmlerinin vazgeçilmezi olan Dwayne Johnson bulunuyor.

Netflix türkiye top 10 filmler

  1. The Platform 2
  2. Predatör
  3. Black Adam
  4. Belalı İş
  5. Tam Bir Centilmen
  6. Uprising
  7. İçinde Kim Var?
  8. Bayan Peregrine’ın Tuhaf Çocukları
  9. Yalnız Gezegen
  10. Menendez Kardeşler

Listede son sırada yer alan Menendez Kardeşler isimli 2024 yapımı Belgesel filmi, ebeveynlerini öldürmek suçundan müebbet hapis yatmakta olan Lyle ve Erik Menendez kardeşler bu belgeselde, şoke edici suçları ve onu takip eden davalarla ilgili düşüncelerini anlatıyorlar. 1 saat 58 dakika izleme süresi bulunan bu film belgesel türünde en çok izlenen film olarak yer alıyor. IMDB’de 7.1 puan almayı başaran bu film küresel anlamda izleyicilerini kendine bağlamış gibi duruyor.

Netflix Türkiye bu haftanın en çok izlenen dizileri!

Peki siz 7-13 Ekim haftasında Netflix Türkiye platformunda en çok izlenen 10 film listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Aralarında izlediğiniz herhangi bir film var mı? İzlediyseniz en çok hangisini beğendiniz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz