Netflix Türkiye’de bu hafta en çok hangi filmler izlendi?

0
588 Okunma
netflix türkiye ağustos filmler

Dünyada en çok tercih edilen dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, Türkiye’de de yoğun ilgi görüyor. Geniş film kategorisi ile her zevke hitap etmeyi başaran Netflix, Türkiye’de 5-11 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen filmlerinin listesini kullanıcılarına sundu. Peki 5-11 Ağustos 2024 haftasında Netflix Türkiye’de en çok hangi filmler izlendi? İşte o filmler…

Netflix Türkiye’de haftanın popüler filmleri belli oldu!

Netflix Türkiye’nin 5-11 Ağustos haftasında en çok izlenen 10 filmi listesinde ilk sırada iki haftadır listeden düşmeyen Erdal ile Ece filmi var. Hafta sonu izlemek için bir romantik komedi filmi arayanlar için Erdal ile Ece filmi güzel bir seçenek olabilir. Erdal ile Ece’nin hemen altında ikinci sırada sevecen bir boğanın inanılmaz hikayesini anlatan Ferdinand animasyon filmi yer alıyor. Hem çocukların hem de büyüklerin zevkle izleyeceği bu film sizi ekranlara bağlayacak. Netflix Türkiye’de en çok izlenen 10 film listesinde üçüncü sırada Kingsman: Gizli Servis filmi yer alıyor. Aksiyon ve komedinin birleştiği bu film izlemek için güzel bir seçenek olabilir.

netflix türkiye en cok izlenen filmler

Netflix Türkiye’de en çok izlenen 10 film listesinde her kategoriden film bulmak mümkün. Bu liste aynı zamanda ne izleyeceğine karar verememiş olan izleyiciler için bir kurtarıcı niteliğinde olabilir. Her ne kadar Netflix Türkiye listesinde ilk üçte kendine yer edinememiş olsa da Bikini Kasabasını Kurtarmak: Bir Sandy Cheeks Filmi globalde ilk sırada yer alıyor. Yıllardır insanların severek izlediği Süngerbob Karepantolon, hala en sevilenler arasında bulunuyor.

Netflix Türkiye en çok izlenen filmler listesi

  1. Erdal ile Ece
  2. Ferdinand
  3. Kingsman: The Secret Service
  4. Hayatla Barış
  5. Bikini Kasabasını Kurtarmak: Bir Sandy Cheeks Filmi
  6. Nefesini Tut 2
  7. Lohusa
  8. Puslu Sınır
  9. Kingsman: The Golden Circle
  10. Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

Netflix Türkiye’de 5-11 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 film bunlardı. Peki siz hangi filmleri izlediniz veya izlemeyi düşünüyorsunuz? Hangi filmleri daha çok beğendiniz ya da beğenmediniz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz