“Netflix’te Eylül ayında izleyebileceğiniz filmler!”

0
485 Okunma

2024 yılının Eylül ayına girmeye çok az bir zaman kaldı. Netflix platformu da sonbaharın habercisi olan 2024 yılının Eylül ayında bünyesinde yayınlayacağı dizi ve film listesini açıkladı. Aksiyon, aşk, korku gibi pek çok farklı türde filmin bulunduğu bu listede neler var? İşte detaylar…

2024 yılının Eylül ayında Netflix’te yayınlanacak filmlerin listesi açıklandı!

Pek çok farklı türde film, Eylül ayı itibariyle Netflix bünyesinde olacak. İşte o listede yer alan yapımlar…

netflix 2024 Eylül film

Eylül ayında Netflix bünyesinde izleyebileceğiniz filmler listesinin başında ilk olarak 6 Eylül 2024’de yer alacak olan Rebel Ridge. Aksiyon türünde olan bu yapımın konusu ise şöyle: Eski bir denizci olan Terry Richmond, kuzenini kurtarmak için bir kasabanın polis teşkilatına karşı çok zor bir mücadeleye girer. Gerilim ve heyecan dolu olan film Ricmond’un mücadelesini anlatıyor.

Listenin ikinci sırasında yer alan film ise 5 Eylül 2024’de Netflix bünyesine katılacak olan Apollo 13: Survival. Neil Armstrong’un Ay’a inişinden sadece dokuz ay sonra, NASA’nın yaşadığı en büyük krizlerden birini konu alan yapım 3 astronotun gerilim dolu hikayesini anlatıyor.

Üçüncü sırada yer alan filme gelecek olursak 13 Eylül 2024’de vizyona girecek olan Uglies. Toplumsal normlar ve güzellik algıları üzerine oldukça düşünmeye sevk eden yapım Tally adlı bir kahramanın üzerinden ilerliyor.

13 Eylül 2024 tarihinde Netflix bünyesine girecek olan bir diğer yapım ise Siyah Kuşak Jeong-do. Aksiyonsevelerin ilgisini toplayacak olan bu film  genç bir dövüş sanatları ustası olan Lee Jung-do’nun, suçla savaşmak için bir güvenlik ajanıyla iş birliği yapmasını konu alıyor.

20 Eylül 2024 tarihinde Netflix’in bünyesine katacağı bir diğer film ise His Three Daughters. Aile bağları ve karmaşık duyguları barındıran bu filmin konusu ise şu şekilde: Üç kız kardeşin babaları son gününün yaşamaktadır. Kardeşler bu son günde geçmişte yaşadıkları kırgınlıkları ve diğer duyguları tekrar gözden geçirir. Duygusal film sevenlerin tercihi olabilecek olan bu yapım listenin son sırasında yer alıyor.

iPhone 16 beklenenden önce geliyor!

Peki sizin yukarıda bulunan yapımlardan izlemek istediğiniz bir film var mı? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz