Her sesi duymaya hazır mısınız? İşte Nothing Ear (Open) kulaklık…

0
83 Okunma
Nothing Ear (Open)

Teknoloji dünyasında ses getiren markalardan biri olan Nothing, ilk “açık kulak” kablosuz kulaklık modeli Nothing Ear (Open)’ı tanıttı. Özellikle çevre seslerini de duyabilmenizi sağlayan tasarımıyla dikkat çeken bu kulaklık, hem tasarım hem de performans açısından birçok kullanıcıya hitap ediyor. İşte bu ilginç modelin tasarımı ve özellikleri hakkındaki detaylar…

Her şeyi duyabileceğiniz Nothing Ear (Open) ile her şeyi  nasıl duyacaksınız?

Nothing Ear (open), adından da anlaşılacağı gibi açık kulak tasarımıyla geliyor. Kulak kanalına tam oturmayan bu tasarım, çevre seslerinin duyulmasına olanak tanırken, güvenlik ve farkındalık gerektiren bisiklet sürme, koşu gibi aktiviteler için ideal bir model olarak değerlendiriliyor. Böylece müzik dinlerken aynı zamanda çevrenizden kopmamış oluyorsunuz.

Nothing Ear (Open)

Her bir kulaklıkta yer alan 14,2 mm sürücüler sayesinde Nothing Ear (Open), yüksek ses kalitesini garanti ediyor. Şirket, bu sürücülerin ses sızıntısını minimuma indirmek ve zengin, derin bir ses deneyimi sunmak için özel olarak tasarlandığını belirtiyor. Bununla beraber kulaklık, Clear Voice Technology 3.0 ile donatılmış iki mikrofon aracılığıyla dış sesleri filtreleyerek, daha net bir konuşma deneyimi sunuyor.

Bose, yeni kulaklık modeliyle Apple’a meydan okuyor!

Modern teknolojiye ayak uyduran bu yeni model, Bluetooth 5.3 ile hızlı ve kararlı bir bağlantı sağlıyor. Ayrıca AAC ve SBC kodek desteği sunarak, yüksek kaliteli ses aktarımını garanti ediyor. Birden fazla cihaza aynı anda bağlanabilme özelliği ve cihazlar arasında hızlı geçiş özelliği sayesinde kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunuyor.

Sekiz saate kadar kesintisiz müzik dinleme süresi sunan Nothing Ear (Open), şarj kutusuyla birlikte otuz saate kadar kullanım imkânı tanıyor. Üstelik sadece on dakikalık hızlı şarj ile iki saatlik kullanım süresini mümkün kılıyor. Hafif yapısıyla dikkat çeken kulaklık, 8,1 gram ağırlığında ve kulağa konforlu bir şekilde oturması için üç noktalı dengeleme sistemi ve silikon kancalarla destekleniyor.

Nothing Ear (Open)

Nothing Ear (Open), 24 Eylül’de ön siparişe açılacak ve 1 Ekim itibariyle dünya genelinde satışa sunulacak. Yüz kırk dokuz dolarlık başlangıç fiyatıyla dikkat çeken bu kulaklık, konfor ve ses kalitesini bir arada arayanlar için ideal bir seçenek olarak değerlendirilebilir.

Peki siz “açık kulak” kablosuz kulaklık modeli olarak tasarlanan bu yeni cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Özelliklerini ve tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz