OnePlus 13 temel teknik özellikleri belli oldu! Yüksek fiyatla gelecek

0
27 Okunma

OnePlus, yeni amiral gemisi modeli OnePlus 13’ü tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefonun ekim ayında tanıtılacağı bilinse de teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla ilgili detay bulunmuyor. Fakat bugün OnePlus 13’ün bazı temel teknik özellikleri ve RAM kapasitesi belli oldu. Peki, OnePlus 13 için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus 13 modelinin RAM kapasitesi belli oldu

OnePlus, yeni amiral gemisi modeli OnePlus 13’ü ekim ayında tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini ilk kez çalıştıracak telefonlar arasında olması bekleniyor.

Temsili

Yeni çıkacak modelle ilgili pek fazla ön bilgi olmasa da ünlü teknoloji analisti Digital Station Chat, OnePlus 13 modelinin 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB depolama ile geleceğini açıkladı.

Firma, OnePlus 12 modelini de 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB depolama ile sunmuştu. Fakat cihazın bu varyantı sadece Çin’de satışa çıkmıştı. OnePlus 13 ise küresel pazarda da satışa çıkacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki OnePlus, yeni çıkacak modeliyle ilgili yaptığı açıklamada ikinci nesil amiral gemisi X serisi OLED panelini kullanacağını belirtmişti.

Tüm bu bilgiler, cihazın güçlü teknik özelliklerle geleceğine ışık tutuyor. Fakat ürünün fiyat etiketinin de buna bağlı olarak yüksek olacağı öngörülüyor. Cihazla daha fazla ön bilgi ise mevcut değil.

En ince katlanabilir telefon olacak: OnePlus Open 2 geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz