OnePlus 13 tasarımı ortaya çıktı! İşte görünümü

0
56 Okunma

OnePlus, yeni amiral gemisi modelini tanıtmak için hazırlanıyor. OnePlus 13 modelinin tanıtım tarihine az bir süre kala akıllı telefonun teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, OnePlus 13 modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus 13 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

OnePlus 13’ün tanıtım tarihi yaklaşırken tasarımla ilgili detaylar da belli olmaya başladı. Bugün yayınlanan görsellere göre OnePlus 13, üç sensörlü ve LED flaşlı yuvarlak bir kamera yuvasına sahip olacak. Cihazın arka panelinin sağ üst köşesinde Hasselblad logosu yer alacak.

Siyah renk seçeneği gösterilen telefonun orta kısmında da her zaman olduğu gibi OnePlus logosu yer alacak. Firma tarafından belirtilene göre akıllı telefonun bir de beyaz renk seçeneği olacak. Ekran tasarımıyla ilgili ön bilgiler ise henüz mevcut değil.

OnePlus 13, gücünü de Snapdragon 8 Elite işlemcisinden alacak. İşlemci, dün gerçekleşen performans testinde 3,025,991 puan aldı. İşlemci bu başarısıyla Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin AnTuTu puanını ikiye katladı.

Öte yandan akıllı telefonun muhtemel teknik özellikleri de belli oldu. Son bilgilere göre OnePlus 13; 6,82 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında ve 2K çözünürlüğünde BOE X2 OLED ekrana sahip olacak. Ekranda 32 Megapiksel de özçekim kamerası bekleniyor.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 50 Megapiksel 3x yakınlaştırmalı telefoto kamera bulunacak. Android 15 işletim sistemiyle çalışacak OnePlus 13, 100W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj özellikli 6.000 mAh bataryaya sahip olacak.

OnePlus 13, kullanıcılarını şarj hızıyla memnun edecek!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz