OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro teknik özellikleri belli oldu!

0
33 Okunma
Temsili görsel

OnePlus 13, gelecek ay Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini tanıtacak. Firma, yeni tanıtacağı amiral gemisi dışında Ace 5 ve Ace 5 Pro modellerini de tanıtmak için hazırlanıyor. Fakat iki modelin tanıtım tarihi henüz belli değil. Buna rağmen OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro modellerinin teknik özellikleri belli oldu. Peki, OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro modellerinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro muhtemel teknik özellikleri belli oldu

OnePlus, yeni akıllı telefon modellerini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım öncesi iki modelin de temel teknik özellikleri belli oldu. OnePlus Ace 5, gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacak.

Temsili görsel

İşlemci; bir adet 3.3 GHz hızında Cortex-X4, iki adet 3.0 GHz hızında Cortex-A720, üç adet 3.2 GHz hızında Cortex-A720 ve iki adet 2.3 GHz hızında Cortex-A520 çekirdeklerine sahip.

OnePlus Ace 5 Pro ise gücünü, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden alacak. İki model, Sony’nin IMX9 serisinin bir parçası olan 1/1.56″ boyutunda yeni bir 50 MP kamera sensörüne sahip olacak.

Ayrıca her iki telefonun da OnePlus‘ın CATL ile birlikte geliştirdiği yeni pil teknolojisinden faydalanması bekleniyor. “Glacier Battery” diye adlandırılan teknoloji, ince fakat kapasitesi artırılmış bir pil sunacak. Buna bağlı olarak iki model de 6.000 mAh bataryayla gelecek ve 100W kablolu şarj ile desteklenecek. Öte yandan cihazın tasarımı ve fiyat etiketiyle ilgili ön bilgiler mevcut değil.

En ince katlanabilir telefon olacak: OnePlus Open 2 geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz