En ince katlanabilir telefon olacak: OnePlus Open 2 geliyor!

0
189 Okunma

Katlanabilir telefon modelleri son yıllarda yeniden ön planda olmaya başladı. Apple haricinde Samsung, Xiaomi, Oppo, Huawei ve Honor kendi katlanabilir telefon modellerini tanıttı. Firmalar kendi modellerini tanıtırken pazar da yıllar içinde büyüdü ve rekabet ortamı arttı. Öyle ki firmalar, en donanımlı ve en ince kendi katlanabilir akıllı telefonlarını üretmeye başladı. Bugün ortaya çıkan son sızıntıya göre OnePlus, pazarın en ince katlanabilir telefon olacak OnePlus Open 2’yi tanıtmak için hazırlanıyor. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus Open 2, 9 mm inceliğinde olacak

Ünlü teknoloji analisti Digital Station Chat, Reddit’de yaptığı paylaşımda OnePlus Open 2 için birçok detay açıkladı. Analiste göre OnePlus Open 2, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle tanıtılacak.

Cihazın arka panelinde 50 Megapiksel ana kamera olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alacak. Darbelere ve suya dayanıklı bir tasarımla gelecek telefon, 6.000 mAh bataryaya sahip olacak.

Samsung Galaxy A06 piyasaya çıktı! İşte özellikleri

OnePlus Open 2’nin en çok dikkat çeken özelliği ise 9 mm inceliğinde beklenmesi. Digital Station Chat’e göre telefon, 9 mm inceliği sayesinde katlanabilir akıllı telefon pazarında rekor kıracak. 2025 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen modelin fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz