OpenAI CEO’su çıtlattı: ChatGPT-5 geliyor olabilir!

0
205 Okunma
Geçtiğimiz aylarda büyük sükse yapan GPT-4o duyurusundan sonra ChatGPT Plus aboneleri için Mayıs ayında kullanıcıların karşısına çıkan OpenAI, ChatGPT-5 için kullanıcıları çok bekletmeyebilir. Sosyal medya hesabından yaptığı kriptik paylaşımlarla dikkat çeken CEO Sam Altman, yine kafaları karıştıran bir paylaşımda bulundu.

ChatGPT-5 için ipucu niteliğinde paylaşım…

Önümüzdeki aylarda ChatGPT-4o Sesli Asistan özelliğini daha çok kullanıcıyla buluşturmayı planlayan OpenAI için hareketli günler kapıda gibi görünüyor.
Şirketin basın yüzü ve CEO’su olarak bilinen Sam Altman, resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı bir X gönderisinde bahçesindeki çiçekleri göstererek, “Bahçemdeki yaza bayılıyorum” şeklinde bir tweet attı. Elbette bu samimi ve öylesine bir görsel ve tweet gibi görünüyor olabilir. Ancak sektörü ve yapay zeka alanındaki gelişmeleri takip edenlerin hemen fark edeceği üzere, Strawberry (Çilek) şirketin şu an geliştirdiği yeni nesil yapay zeka modelinin kod adı olarak kullanılıyor. Tweet üzerine onlarca kullanıcı konuyla ilgili teoriler üretti. Bunlardan en kayda değer olanıysa 4-6 haftalık bir açma süresi olan çiçeklerden dördünün açmış olduğu ve beşincinin henüz gelmemesinden ötürü bunun ChatGPT-5 modeline işaret ettiğine dair.

Open AI, ChatGPT ile hazırlanan ödevleri öğretmenlere söyleyecek mi?

Konuyla ilgili sorulan sorulara ve yazılan teorilere pek bir yanıt vermemeyi seçen Sam Altman, sadece görseli yazdırmak için hangi komutu kullandığını soran bir kullanıcıya, fotoğrafın gerçekten de bahçesinden çekildiğini belirterek yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz