Oppo Find X8’in yapay zeka özelliği tanıtımdan önce gösterildi

0
35 Okunma

Oppo, yakında yeni amiral gemisi modeli Find X8’i tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefon, güçlü donanım özelliklerinin yanında bir de yapay zeka destekli birçok yeni özelliğe sahip olacak. Oppo Find serisinin Başkanı Zhou Yibao, Find X8’in dikkat çeken “Yapay Zeka Görüntüleme” özelliğini gösterdi. Söz konusu özellik, fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven insanlar için kullanışlı olacak. Peki, Oppo Find X8 modelinin Yapay Zeka Görüntüleme özelliği ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Find X8 için Yapay Zeka Görüntüleme özelliği dikkat çekici sonuçlar elde etti

Oppo, kısa süre sonra Find X8 isimli amiral gemisi modelini tanıtacak. Oppo Find serisinin Başkanı Zhou Yibao, tanıtım tarihi yaklaşan telefon hakkında sık sık bilgilendirme yapıyor. Yibao son olarak akıllı telefonun Yapay Zeka Görüntüleme özelliğini gösterdi.

Oppo Find X8’in Yapay Zeka Görüntüleme özelliği, fotoğrafların yapay zeka desteğiyle en iyi şekilde düzenlenmesi için kullanılacak. Yibao’ya göre söz konusu özellik, yolculuk sırasında araba camından ya da evlerin camının arkasından çekilen fotoğraflardaki yansımalar için kullanılacak.

Camın arkasından çekilen fotoğraflardaki yansımalar, akıllı telefonun yapay zeka destekli özelliği sayesinde kaldırılacak. Bu sayede kullanıcılar, camın arkasından bile en iyi fotoğrafları paylaşabilecek.

Öte yandan Oppo Find serisinin Başkanı Zhou Yibao, kısa süre yaptığı açıklamada Find X8 modelinin teknik özelliklerini de paylaşmıştı. Zhou, Oppo Find X8 modelinin 5.000 mAh bataryaya sahip olacağını ve bu bataryanın 50W şarj ile destekleneceğini açıkladı.

Tasarım harikası: Oppo Reno 12 Pro’nun yeni versiyonu tanıtıldı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz